stamboomforum

Forum logoFora » Onderzoek in België » Joannes Callewaert gehuwd Brugge 1707 met Anna Schamme. Graag meer informatie over Joannes.

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Weet soms iemand wie de ouders zijn van Callewaert Joannes, Hij was gehuwd met Schamme Anna ,te Brugge op20/02/1707.Ze kregen  9kinderen . Anna is geboren te Brugge op 13/08/1685.  En overleden op 04/11/1764 te Brugge. Van Joannes weet ik niets.

nelly

Voor wie hier mee aan de slag wil, hier onder meer de namen van de negen kinderen: http://gw.geneanet.org/brigittew?n=callewaert&oc=&p=joannes

Er staat niet bij, in welke van de 16(?) parochies de kinderen zijn gedoopt, dus het achterhalen van de namen van de doopgetuigen is nog een hele kluif.

succes, Jan

Jan Clavaux

Brugge St Anna

Vermoedelijk nog een doop op 1 apr 1727 geboren 31/3/1727 Joanna Clara dr Joannes Callewaert en Anne Gramme

MVG-Paul

vap

Doop eerste zoon  20 oct 1709

Leonardus fs Joannes Calloart et Anne Schramme ; doopheffers Leonardus Schramme ( = vermoedelijk oudere broer van Anne Schramme) en Maria Robay.

Bij huwelijk in 1707 zijn de getuigen o.a Jacobus Schramme (vermoedelijk vader van Anne) doch geen getuige met de naam Calewaert
 

MVG-Paul

vap

Dank u Paul

nelly


Dank u Jan De kinderen zijn allemaal geboren in de parochie Sint- Anna. De vader Joannes is overleden op 20/03/1743

nellyPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!