stamboomforum

Forum logoOnderzoek in België » Overlijden Antonius Lambertus van Overbeek * Oirschot 1890 en Adriana Maria van Lieshout


Profiel afbeelding

Beste forumleden,

Geruime tijd ben ik op zoek naar de overlijdensdatum en plaats van mijn oudoom Antonius Lambertus van Overbeek. Hij is geboren op 13-10-1890 in Oirschot (Nederland) en is in de jaren '30 naar Belgie geemigreerd.

Hij was destijds gehuwd met Adriana Maria van Lieshout, geboren op 27-05-1901 in St. Oedenrode (Nederland) en ik weet (zeker) dat zij is overleden in Belgie. Van haar heb ik ook geen overlijdensdatum en plaats kunnen vinden. Zij is eerder overleden dan Antonius Lambertus want na Adriana Maria heeft hij een relatie gehad met een mevrouw die "Chery" werd genoemd. Ik weet niet of Chery haar echte naam of een koosnaam was.

Ik hoop dat er Belgische forumleden zijn die mij kunnen helpen. Bij voorbaat dank voor alle moeite en vriendelijke groet!

Paul ter Horst

Paul ter Horst


Beste heer Ter Horst, In 2014 heb ik u reeds een handreiking gegeven op dit forum om in contact te komen met familie. Wat heeft u in de tussentijd ondernomen om de gevraagde overlijdensdata te vinden ? Zie https://www.stamboomforum.nl/familienamen/2/50282/0/antonius_lambertus_van_overbeek

Als u googlet op "Eykens Van Overbeek" vindt u een rouwbrief van Dany Coemans echtgenoot van Mirèse Eykens. Hij overleed op 1 februari 2019.

Hij was een schoonzoon van Annie Eykens-van Overbeek. De familie Coemans-Eykens staat met deze vermelding op http://www.infobel.be

bas de vetPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu