stamboomforum

Forum logoOnderzoek in België en Luxemburg » Kinderen van Carolus Ludovicus Stevens (*Landegem) en Constantia Claeys (*Oosteeklo) - 1870 tot 1877



Profiel afbeelding

Graag zou ik te weten willen komen of het koppel Carolus Ludovicus Stevens (*Landegem) en Constantia Claeys (*Oosteeklo) kinderen heeft gekregen. Ik heb de burgerlijke stand van Gent, Landegem, Vosselare en Oosteeklo doorpluist maar geen spoor van enige kinderen.

Ik heb een Familysearchprofiel aangemaakt met de nodige voorouders (en bronnen), graag zou ik de omgekeerde beweging willen maken. 
 

Wat ik weet:

- Getrouwd in Vosselare 19/01/1870 (trouw)

- Volgens de bevolkingsregisters van respectievelijk Landegem en Vosselare verhuizen beiden naar Gent in 1869

- Carolus Ludovicus Stevens sterft in Landegem 18/05/1877 (dood), doodsakte vermeld Gent als domicilie

- Dankzij een tip van Familysearch te weten gekomen dat Constantia Claeys hertrouwd in Frankrijk in Roubaix met Charles Joseph Stevens (*Merelbeke)

Ik heb de tienjarige trouwtafels van Roubaix nagekeken of er misschien een spoor zou zijn van mogelijke kinderen die trouwen, maar niets gevonden.

Pirlino - 25 nov 2021 - 14:26 (laatst bijgewerkt 25 nov 2021 — 14:36 door auteur)

Helaas zijn er voor die periode geen bevolkingsregisters te bekijken in Gent of Roubaix. Daaruit zou eventueel kunnen blijken of er kinderen waren.

Ik kan alleszins niets vinden, dus vermoed dat er uit het huwelijk geen kinderen waren.

Arnaud - 2 dec 2021 - 13:46


Ik heb uiteindelijk toch een dochter kunnen vinden in Gent. Emma Maria Stevens geboren in 1870, maar geen verdere info of ze gehuwd zou zijn. Het zou inderdaad veel handiger zijn moesten er bevolkinsregisters online staan...

Pirlino - 2 dec 2021 - 14:07







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu