stamboomforum

Forum logoOnderzoek in België en Luxemburg » Doop gezocht van Anna Maria Verhoeven, geboren 8-5-1848 Baarle-HertogProfiel afbeelding

In mijn familiegeschiedenis vermeld ik graag niet alleen de geboortedatum, maar ook (waar mogelijk) de doopgegevens van mijn voorouders, ook na de invoering van de Burgerlijke Stand. Het is mij niet gelukt de doopdatum en -kerk te vinden van Anna Maria Verhoeven, geboren 8-5-1848 te Baarle-Hertog.

Alle hulp bij het vinden van haar doop is welkom. Haar ouders waren RK.

Nicolaas Mars - 19 sep 2023 - 21:27

De Remigius-parochie staat in Baarle-Hertog enligt in de provincie Antwerpen in België. De archieven van de Remigius-parochie -als ze al zijn overgedragen aan de gemeente- zullen dus in het gemeentearchief van Baarle-Hertog liggen. Ze kunnen ook in het bisschoppelijk archief van het Bisdom Antwerpen liggen, of nog gewoon in het archief van de Remigius-parochie zelf.

Pas in 1860 is er in Baarle-Nassau de parochie Onze Lieve Vrouwe van Bijstand in Baarle-Nassau gesticht.
http://www.parochiebaarle-nassau.nl/ 

Michaël

Boers 2 - 19 sep 2023 - 21:45


Ik had goede hoop de doop te vinden via FamilySearch-catalogus: Parochieregisters, 1616-1934 — FamilySearch.org

De dopen van Baarle-Hertog zijn daar namelijk te vinden tot 1857. De doop van Anna Maria Verhoeven heb ik helaas niet gevonden. 

Brabantica - 21 sep 2023 - 15:03Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu