stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » Op zoek naar het huwelijken van het Bernard- Kimmel en van Bernard-Forsa: Maastricht? 18e eeuwProfiel afbeelding

Goedendag.

Ik ben dus op zoek naar het huwelijk van Johannes Bernard en Suzanna Louisa Kimmel, en dan met name omdat ik op zoek ben naar het echtpaar Bernard-Forsa

De site doet het inmiddels niet meer maar alweer een hele tijd geleden heb ik onderstaande informatie op de kop weten tikken:

88. Johannes BERNARD 

× Maastricht (NL), 25-5-1766 met - avec - with 

89. Johanna FORSA 

90. Johan Wilhelm KIMMEL
* Diez (D-Nassau), ± 1734
korporaal/metselaarsknecht - caporal/aide maçon - corporal/assistent mason 

zoon van -fils de -son of (180) Willem KIMMEL & (181) Grietje ? 

+ Den Haag (NL), 12-6-1812  

× Den Haag, 24-3-1771 met - avec - with 

91. Katrina Pieternella RODENBURG
~ Den Haag (NL), 13-1-1751 

dochter van -fille de -daughter of (182) Johan RODENBURG & (183) Suzanna Louisa ?  

 

Nou zie ik hun (Bernard-Forsa) huwelijk te Maastricht staan met exacte datum, doch als ik surf naar het Limburgs archief dan kom ik het huwelijk nergens tegen en ook op het Limburgse Genwiki kom ik geen familie Bernard of familie Forza tegen (want in de huwelijksakte zou ik hun geboorteplaats kunnen traceren!)! Nu probeer ik het huwelijk van Johannes Bernard en Suzanna Louise Kimmel te vinden om zo te kijken waar Johannes Bernard gedoopt is (wellicht Maastricht?) maar ook dit huwelijk is nergens te vinden? 

 

Wie kan mij dus helpen en mij meer vertellen over bovenstaande families en waar de huwelijken en dopen te vinden zijn?

 

Alvast bij voorbaat hartelijk dank.

 

Hoogachtend,

 

Jermaine

Jermaine van der Meer - 8 feb 2022 - 19:12 (laatst bijgewerkt 8 feb 2022 — 20:59 door moderator)

In Maastricht wordt op 6-6-1772 Johannes gedoopt, zoon van Joannes Bernards en Joanna Forsa. Feit 2699163 · Onderzoeken · AEZEL

Anneke 12 - 8 feb 2022 - 21:40

Anneke 12 - 8 feb 2022 - 22:03

Volgens een stamboom op myheritage zou het huwelijk van Johannes Bernard en Suzanna Louisa Kimmel gesloten zijn op 7-4-1799 in Den Haag.

Anneke 12 - 8 feb 2022 - 22:09

Jan CIavaux - 8 feb 2022 - 22:13

Hallo Jermaine, 

Suzanna Louiza's doop vond plaats in de Grote Kerk van den Haag op 17 juni 1778.

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Jan Achterberg - 9 feb 2022 - 03:28 (laatst bijgewerkt 9 feb 2022 — 03:40 door auteur)

Jermaine, dit gezin verbleef lang genoeg in den Haag voor een aantal dopen. GK=Grote kerk, KK=Kloosterkerk. Geen dopen gevonden in de Nieuwe Kerk

Johannes Bernart x Louisa Kimmel

-Johannes 1/5 aug 1797, gt Johanna de Jong.GK

-Wilhelmus, 29/31 jan 1800, gt Wilhelmus Kimmel, dp Bolderman KK

-Louis George 18/21 jul 1802, gt Anna de Jonk.GK

-Gilion 7/11 nov 1804, gt Johanna Catrina de Jong. GK

-Johanna Catrina Wilhelmina 27 apr/1 mei 1808, gt Johanna de Jong. GK

Jan Achterberg - 9 feb 2022 - 03:39

Geboortedatum niet serieus nemen

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Frank Fransz - 9 feb 2022 - 09:14

dochter van -fille de -daughter of (182) 

en allemaal overbodige getallen.

Is het mogelijk de vraag wat leesbaarder te maken?

Frank Fransz - 9 feb 2022 - 09:33 (laatst bijgewerkt 9 feb 2022 — 10:32 door auteur)

Dag allemaal super bedank voor alle informatie!!

@Anneke, wel vreemd van die AEZEL site, waarom zijn deze gegevens dan niet te vinden in het Limburgs archief dan??

Ik heb verder Anneke de getuigen bij dat huwelijk proberen op te sporen voor verdere aanknopingspunten en met die Anna Catharina Reijnders is iets bijzonders aan de hand, zij lijkt namelijk ook voor te komen bij het huwelijk Reijnders-Peerboom in de link: http://www.houthem.info/pages/vt/S24.htm waarbij de familie Reijnders dus uit Houthem lijken te komen. Maja wat is dan de connectie met deze familie en het echtpaar Bernhard-Forcé? Of is het juist de familie Peerboom die verwant is aan vernoemd echtpaar en is dat de reden dat Anna Catharina Reijnders als huwelijksgetuige optreedt??

Zou jij mij verder anders een afbeelding kunnen opsturen van die documenten op familysearch Anneke want het lukt me met geen om op die site te komen

Verder zal ik nog eens gaan zoeken op wiewaswie inderdaad om te kijken of ik het huwelijk van het echtpaar Bernard-Kimmel gevonden kan krijgen, alleen ik denk wel hoogstwaarschijnlijk dat het de in 6-6-1772 te Maastricht gedoopte Johan Bernard is die we moeten hebben, eventueel een borgbrief zou uitsluitsel kunnen geven, alleen volgens mij uit mn hoofd had ik die in het BHIC niet gevonden terwijl men toch zou vermoeden dat deze meneer vanuit Maastricht via Brabant naar den Haag moet zijn vertrokken niet?? 

@Jan CIavaux ook mijn vraag aan jouw Jan of je eventueel een screenshot kan sturen van voornoemde afbeelding, omdat ik er niet in kan komen (in de site)

Hey Jan Achterberg!! Hoe is het ermee?? Dat is lang geleden dat wij mailcontact hebben gehad joh, hoe is het daar aan de andere kant van de wereld? Verder super bedankt, juist de naam Suzanna Louisa van mevrouw Rodenburg en van haar dochter Suzanna Louisa kom je niet veel tegen en zeker in combinatie met den Haag moeten we denk ik toch wel concluderen dat (met zeer veel dank aan Jan Achterberg) het bewijs dat het echtpaar Kimmel-Rodenburg de ouders waren van Suzanna Louisa Kimmel sluitend is??

Verder bedankt voor voor de dopen Jan Achterberg bij het echtpaar Bernart-Kimmel!

 

@Frank Fransz dankjewel voor het delen van het huwelijk, alleen jammer is dat net als bij de site die Anne deelde van de site AEZEL het er geen fotoscan staat van het originele document, want dan hadden we kunne zien waar bruidegom en bruid geboren waren!! Overigens is het wellicht wel zaak om de geboortedatum te checken want het kan zomaar zijn dat de in 6-6-1772 gedoopte persoon dus net iemand anders is

 

Verder is het wel een mooi aanknopingspunt Frank Fransz want in mijn stukken in de Haagse tijd staat Johan Bernard inderdaad ook vermeld als militair, ik weet niet in welke plaats van jouw voornoemde afbeelding Frank Fransz onder Johan Bernard is geregistreerd? Wellicht den Haag ook? 

 

Verder probeer ik je linkverwijzing van nummer 182 aan te klikken Frank Fransz, doch de link http://home.wanadoo.nl/kanttett/geneal3_Jeannot.htm#182 word bij mij vermeld als niet beschikbaar???

 

In ieder geval super bedankt voor alle hulp tot nu toe ik heb het gevoel dat we er bijna zijn, we blijven verder zoeken!

 

Met vriendelijke groet, 

 

Jermaine Van der Meer

Jermaine van der Meer - 9 feb 2022 - 14:25

Voor familysearch.org moet je even een (gratis) account aanmaken, is sowieso handig, omdat daar vrij gemakkelijk DTB en burgerlijke stand (en andere akten) te bekijken zijn, niet alleen uit Nederland, maar ook uit heel veel andere landen.

In de huwelijksinschrijving van het echtpaar Bernard - Forsa overigens geen geboorte-/herkomstplaatsen, wel getuigen: Christophorus Velthuijsen, Nicolas Bernard, Janna Coppelers en Maria Clausers.

Het huwelijk van het echtpaar Bernard - Kimmel is opgezocht door Jan Clavaux. Deze bevat wel geboorteplaatsen: Maastricht en alhier [=Den Haag], maar geen getuigen. De dopen van Johannes (6-6-1772) en Suzanna Louiza (17-6-1778) zijn inmiddels gevonden.

Anneke 12 - 9 feb 2022 - 15:35

Verder probeer ik je linkverwijzing van nummer 182 aan te klikken Frank Fransz

Dat is geen link die Frank Fransz noemt, het is een van de nummers die in je eigen vraag staan.

juist de naam Suzanna Louisa van mevrouw Rodenburg en van haar dochter Suzanna Louisa

Suzanna Louiza Rodenburg is niet de moeder van Suzanna Louiza Kimmel, zij is de getuige. De moeder heet Katrina Pieternella Rodenburg.

Anneke 12 - 9 feb 2022 - 15:54 (laatst bijgewerkt 9 feb 2022 — 16:09 door auteur)

 

Okee dankje Anneke maar is het een transcriptie via AEZEL of is het de originele fotoscan, want bij de originele scans zou je zou de geboortedatum er wel in moeten staan? Ik heb trouwens de door jouw naar voren gebrachte doopgetuigen uitgeplozen met het volgende resultaat:

 

Huwelijk op 2 november 1815 te Maastricht

=  

Vader van de bruidegom

Joannes Meyers

Moeder van de bruidegom

Catharina Foukens, hovenierster van beroep

=  

Bruidegom

Claudius Meyers, geboren op 8 februari 1797 te Maastricht, 18 jaar oud, hovenier van beroep

Bruid

Maria Reyders, geboren op 10 mei 1788 te Maastricht, 27 jaar oud, groenteverkoopster van beroep

=  

Vader van de bruid

Joannes Reyders

Moeder van de bruid

Anna Maria Clausers

 

Waarbij ik er dus vanuit ga dat hier met de naam Reyders dezelfde familier word bedoeld als Reijnders uit Houthem, dus dat iks ook weer een puzelstukje. Maar op de site van Houthem-Sint-Gerlach kom ik geen enkele aanknopingspunt tegen met de familie Bernard-Forcé, wellicht is die connectie pas in Maastricht ontstaan?

 

Is er toevallig ook een speciaal stadsarchief van Maastricht? Ow ik was trouwens nog 1 vraag van Frank Fransz vergeten, om de vraag namelijk wat leesbaarder te maken. Maar de beheerder Rollema die heeft mijn titel al aangepast dus dat is dus al gebeurt Frank!

 

We blijven zoeken!

Brabantse groet,

Jermaine

Jermaine van der Meer - 9 feb 2022 - 16:47

Het gaat mij niet om de titel maar de vraag

  • drie talen
  • zomaar wat getallen
  • wat datums
  • niet werkende hyperlinks

te veel ruis op de lijn.

Frank Fransz - 9 feb 2022 - 16:55

maar is het een transcriptie via AEZEL of is het de originele fotoscan

Ik neem aan dat je met deze vraag de link naar familysearch.org bedoelt? Familysearch is de website van de mormonen. Hierop kun je de digitale afbeeldingen (van de originelen) van documenten uit heel veel landen doorzoeken en bekijken. het is dus een afbeelding van de originele huwelijksinschrijving (dat geldt ook voor de link van Jan Clavaux).

Geboortedata staan trouwens meestal niet vermeld in de doopboeken en als die wel worden vermeld staan ze ook in aezel.eu.

Anneke 12 - 9 feb 2022 - 16:58 (laatst bijgewerkt 9 feb 2022 — 17:02 door auteur)

Dag Frank Fransz dat stoorde mij ook heel erg alleen alleen ik had echt niet meer aan gegevens dus ik kon ook niet meer aanvullingen geven, normaal heb ik altijd wel wat aanvullende gegevens maar nu niet. Althans dat dacht ik totdat ik de fantastische hulp van jullie kreeg!! Ik zal weleens eens kijken of ik er nu wel inkom bij die site Anneke en of ik de huwelijksakte kan ontcijferen, normaal moet er wel een exacte plaats van herkomst instaan. De enigste keer dat ik dit niet had was bij mijn voorouders van de familie Marrée (mijn oma heette eigenlijk Christina Von Werenwag maar ze had eigenlijk Christina Marrée moeten heten) want bij de stamvader Emée/Edieu Marrée stond bij zijn huwelijk alleen dat hij uit Frankrijk kwam maar niet waarvandaan. Dus het zou kunnen Anneke maar ik maak het dus zelden mee bij trouwaktes!!

Jermaine van der Meer - 9 feb 2022 - 17:07

Dag mensen het is me gelukt, en ik heb alle fantastische resultaten gezien!! Ik heb familysearch denk ik met myheritage verward denk ik? Ook het feit dat Johannes Bernard getrouwd met Suzanna Lousia Kimmel vermeld staat als geboortig te Maastricht is voor mij toch wel doorslaggevend dat Johannes Bernard inderdaad een zoon moet zijn van Jean Bernard en Johanna Forsa, of mensen moeten mij kunnen wijzen op andere echtparen die in de juiste periode en dan ook nog te Maastricht ene Johan of Jean Bernard//Bernhard hebben laten dopen? 

 

BINGO!! IK HEB 2 DOPEN GEVONDEN WAARIN IN IEDER GEVAL JOHANNA FORSA ALS GETUIGE VOORKOMT!!

Ik kom ook op de geweldige AEZEL site (ben je echt veel dank verschuldigd Anneke) onze Johanna Forsa tegen als getuige bij de volgende doop:

DOOP NR. 1

TypeGeboorte
SubtypeDoop
PlaatsMaastricht
Datum18-05-1775
TekstDoop Johannes Nicolaus Seel
OpmerkingBroninv.nr.: 92
Trefwoordkerkelijk
doop

Personen

RolNaamEigenschappen
DopelingJohannes Nicolaus Seel

Geboortedatum

18-05-1775

Opmerking

een van tweelling

VaderLambertus Seel 
MoederBeatrix Fluchaid 
GetuigeNicolaus Debefe 
GetuigeJoanna Forsa 

 

Ik heb met veel moeite een linkje met summiere informatie gevonden over het echtpaar Seel Fluchaid, in de link: https://gw.geneanet.org/almanachgand?lang=en&pz=michel&nz=nowe&p=hypothese&n=fluchaid+x+seel ziet men dus de volgende informatie:

  Hypothese Fluchaid x Seel

Print Family Tree 

 Spouses and children

 Sources

  • Family 1, family 2: !!! FAMILIE = FIEKTIEF !!! PERSONEN = REEEL !!!

 

de familie is fictief staat er, en wat de familie Van Oevelen dan weer met deze families te maken heeft word mij niet duidelijk?

 

WEER BINGO!:

e andere getuige 

https://www.uurwerkmaker.be/fotoalbum-2/foto-s-van-klokken-uit-het-luikse-en-wallonie-gemaakt-tussen-1750-en-1830/61-de-beefe-nicolas-foto-s

 

Het is dus waarschijnlijk niet dezelfde Nicolaus als uit de link (want die moest in 1775 al dood zijn) maar Johanna Forsa moest dus de bekende klokkenmakers familie de Befve/de Beefe hebben gekend! Want ze treed met deze familie op als doopgetuigen!!

 

DOOP NR. 2

TypeGeboorte
SubtypeDoop
PlaatsMaastricht
Datum21-11-1768
TekstDoop Johannes Dethier
OpmerkingBroninv.nr.: 92
Trefwoordkerkelijk
doop

Personen

RolNaamEigenschappen
DopelingJohannes Dethier

Geboortedatum

21-11-1768

Opmerking

illegitimus

VaderRemigius Bartholomeus Dethier 
MoederAnna frijns 
GetuigeJohannes Roijens 
GetuigeJoanna Forsa 

 

Ik kom de familie Frijns zowel tegen in zowel Schimmert niet ver van Houthem-Sint Gerlach gelegen, en ik kom dezelfde familie te Sint-Geertruid tegen dit is dicht op de Limburgse Belgisch/Waalse grens!! Alleen tot zover nog onvoldoende aanknopingsgegevens over deze familie? 

 

Met betrekking tot die andere doopgetuige te weten Remigius Bartholomeus Dethier kwam ik nog wel kwam ik nog wel een Bartholomeus de Thier tegen te Breda samen hoogstwaarschijnlijk nog een hoop andere Walen (of Fransen?):

 

Baptism on August 20, 1745 in Breda (Netherlands)

=  

Father

Egidius Franciscus Froidcourt

Mother

Maria Catharina Moirel

Child (male)

Peter

Meter

Source citation

City archive Breda in Breda (Netherlands), Church records baptisms
Collectie DTB Breda, Bron: boek, Part: 21, Period: 1704-1747, Breda, archive CB, inventory number 21, August 20, 1745, Dopen rk Waterstraat 1704-1747, folio 352

 

Over die Johannes Roijens heb ik trouwens geen informatie weten te vinden helaas....

 

Of onderstaande Joanna Maria Forsa wellicht een tante was van Joanna Forsa de vrouw van Jean Bernhard weet ik niet, maar het zou mogelijk een aanknopingspunt kunnen zijn??

 

TypeGeboorte
SubtypeDoop
PlaatsMaastricht
Datum18-06-1736
TekstDoop Christina Schoenmaeckers
OpmerkingBroninv.nr.: 90
Trefwoordkerkelijk
doop

Personen

RolNaamEigenschappen
DopelingChristina Schoenmaeckers

Geboortedatum

18-06-1736

VaderHermanus Schoenmaeckers 
MoederMaria Joanna Forsa 
GetuigeJosephus Bellingh 
GetuigeChristina Robbens 

 

WEER BINGO!! Ik ben er heilig van overtuigd dat Joanna Force dezelfde is!!

 

TypeGeboorte
SubtypeDoop
PlaatsMaastricht
Datum01-11-1775
TekstDoop Johannes Wijs
OpmerkingBroninv.nr.: 92
Trefwoordkerkelijk
doop

Personen

RolNaamEigenschappen
DopelingJohannes Wijs

Geboortedatum

01-11-1775

VaderAntonius Wijs 
MoederMaria Anna Godfroid 
GetuigeJohannes Wijs 
GetuigeJoanna Force 

 

Ik kom het echtpaar Wijs-Godfroid ook in de volgende link https://www.genealogieonline.nl/genealogie_nuijs_hoogers/I80238.php tegen: 

 

? ? Godfroi
< 1657-????
   
 
Christianus ? Godfroij Godfroid
< 1698-????
Catharina Pluijmen
< 1703-????
 
Maria Agnes Godfroij
1741-????
 

Johannes Antonius Wijs Weijs
± 1740-????

Anna Josepha Wijs
1773-????

Johannes Wijs
1775-????

Johannes Weis
1778-????

Johannes Weijs
1785-1848

Bij de familie Godfroij lijkt er niet echt een verwijzing te zijn naar het echtpaar Bernard-Forsa, wellicht wel via de familie Wijs??

 

Nou dat zijn alle gegevens die ik tot nu toe naar boven heb weten te halen, wat ik nog steeds heel vreemd vind is dat dit alles EN niet in het Limburgs archief te vinden is EN niet bij wiewaswie.nl en zeker die laatste site heeft normaal toch alles wel zou je zeggen?

 

Ik kijk uit naar jullie reacties!!

 

Met vriendelijke groet,

 

Jermaine Van der Meer

Jermaine van der Meer - 10 feb 2022 - 17:43

Kijk even bij Forca, dan heb je nog 2x Bingo

Maar de zoektocht gaat toch naar haar huwelijk met Bernard?

Frank Fransz - 10 feb 2022 - 20:21

 

Ja in eerste instantie was ik bezig om de link tussen enerzijds het echtpaar Bernard-Kimmel en Bernard Forsa te bewijzen, maar dit is zo gruwelijk snel gegaan en er zijn zoveel gegevens naar boven gekomen dat ik denk dat we dicht bij de ontknoping zitten m.b.t. de vraag of we er ook achter kunnen komen waar het echtpaar Bernard-Forsa vandaan kwamen en wie dan weer hun ouders waren?

Jermaine van der Meer - 10 feb 2022 - 21:11


Hier heb ik trouwens de 2 hits onder Forca gevonden waar jij het over had Frank:

 

DOOP 1

TypeGeboorte
SubtypeDoop
PlaatsMaastricht
Datum17-05-1776
TekstDoop Henricus Bulteners
OpmerkingBroninv.nr.: 82
Trefwoordkerkelijk
doop

Personen

RolNaamEigenschappen
DopelingHenricus Bulteners

Geboortedatum

17-05-1776

Opmerking

illegitimus

VaderWilhelmus Brand 
MoederAnna Catharina Bulteners 
GetuigeHenricus Zel 
GetuigeJoanna Forca 

Bron

LandNederland
ProvincieLimburg
PlaatsMaastricht
GemeenteMaastricht
Begindatum1628
Einddatum1796
OmschrijvingKerkelijk - RK Parochie Martinus te Maastricht, dopen (klapper) 1628 - 1796
Opmerking0
Rubriekkerkelijk
Trefwoordkerkelijk
katholiek
doop

 

Allereerst over het echtpaar Brand-Bulteners is zo een twee drie niet zo snel iets te vinden op google, dus daar zal ik echt het archief voor moeten induiken van de doopgetuige Henricus Zel heb ik wellicht het overlijden te Arnhem gevonden:

 

Burial on November 18, 1786 in Huissen Stad (Netherlands)

Deceased

Extra information

Kerkelijke gemeenteHuissen Stad

Source citation

Gelders Archive, Church records burials
Huissen Stad, Arnhem, archive 176, inventory number 981.2, folio 399

 

Ook kwam ik hoogstwaarschijnlijk het gezin van Henricus Zel nog tegen:

 

Doop op 6 december 1750

=  

Vader

Henricus Zel

Moeder

Petronella Gerritse

Dopeling

Getuigen

Extra informatie

MoederPetronella Gerritse
Kerkelijke gemeenteHuissen Stad

Bronvermelding

Gelders Archief, DTB Dopen
Huissen Stad, Arnhem, archief 176, inventaris­num­mer 982, folio 278

 

En uiteindelijk kwam ik ook nog een Christophorus Henricus Zel te Bamberg tegen in de link: https://books.google.nl/books?id=b33jt53nTG8C&pg=RA3-PA5&lpg=RA3-PA5&dq=%22Henricus+Zel%22&source=bl&ots=I8m7iSWDM_&sig=ACfU3U3TATHFXE-aWdkRR-T4fF8Tk7L1Ng&hl=nl&sa=X&ved=2ahUKEwir57WdyPf1AhV-8rsIHSiIDFIQ6AF6BAgREAM#v=onepage&q=%22Henricus%20Zel%22&f=false op blz. 5 tegen te Bamberg! 

 

En dan komen we nu bij de andere doop

 

DOOP 2

TypeGeboorte
SubtypeDoop
PlaatsMaastricht
Datum15-01-1777
TekstDoop Johannes Dirix
OpmerkingBroninv.nr.: 92
Trefwoordkerkelijk
doop

Personen

RolNaamEigenschappen
DopelingJohannes Dirix

Geboortedatum

15-01-1777

Opmerking

illegitimus

VaderJoannes Dirix 
MoederWilhelmina van der Huijt 
GetuigeJohannes frederix 
GetuigeJoanna Forca 

Bron

LandNederland
ProvincieLimburg
PlaatsMaastricht
GemeenteMaastricht
Begindatum1628
Einddatum1796
OmschrijvingKerkelijk - RK Parochie Martinus te Maastricht, dopen (klapper) 1628 - 1796
Opmerking0
Rubriekkerkelijk
Trefwoordkerkelijk
katholiek
doop

 

Wellicht dat met Johannes Dirix de persoon uit de volgende link word bedoeld: https://www.genealogieonline.nl/stamboom-bus/I10144.php maar dat is allerminst zeker, ik heb ook nog gezocht op die Wilhelmina van der Huijt (zelf Van der Ruijt) maar ook ik dit leverde niks op!

BINGO!!

Die Johannes frederix vond ik in de volgende link: https://www.genealogieonline.nl/genealogie_nuijs_hoogers/I13564.php

 

Genealogie takken "van Nuijs" en "Hoogers" » Johannes Frederix (< 1720-????)

Persoonlijke gegevens Johannes Frederix 

  • Hij is geboren voor 1720 in Maastricht.

Gezin van Johannes Frederix

Hij is getrouwd met Cornelia Keufkens.

Zij zijn getrouwd.

Kind(eren):

Maria Catharina Frederix Vreede  1740-1793 

 

lk weet het de informatie is wederom summier, doch levert wel wat interessante aanwijzingen op. Hun dochter Maria Catharina Frederix Vreede was namelijk geboren op Schin op Geul, en dat is weer vlakbij Houthem-Sint Gerlach waar de familie Reijnders vandaan kwam! En nu wordt het hellemaal inte4rsant want haar schoonvader Godefridus Kempeneers kwam weer uit het Belgische halmaal ten zuiden van Sint-Truiden!!

 

Zou hier dan een link zitten wellicht?

 

Groetjes en een fijn weekend toegewenst,

Jermaine Van der Meer

Jermaine van der Meer - 11 feb 2022 - 14:35Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu