stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » Toevoeging wie herkent familie: Mijn oma, Maria Loovenstijn , * 1901, woonde in Helder



Profiel afbeelding

Beschrijving: Mijn oma, Maria Loovenstijn geb.17-01-1901 (haar ouders zijn Pieter Jacobus Loovenstijn en Maria Keizer), ze is enig kind) zit in het midden op deze foto, met grote strik in haar haar en naast meneer met kaart. 
Staand links, Cor Grootveld met naast haar Kees Vermeulen. Ik vermoedt dat het neven en nichten zijn, de naam Grootveld staat in de stamboom. Waar deze foto is gemaakt weet ik niet. Mijn oma woonde in Helder, maar ook familie in Amsterdam. Ik zoek ook de stamboom Loovenstijn uit en dan kom je ook op heel erg veel verschillende schrijfwijzen uit.

Onlangs heb ik gelezen dat mijn oma lid is geweest van de/het J.G.O.B (jongeren geheelonthouders bond) maar kan daar tot heden geen interessante info van vinden

Vraag over deze afbeelding gesteld:  wie herkent familie en is dit misschien de J.O.G.B.

Met vr.gr.

Caroline Stoll

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

 

(dit bericht is door moderator F. verplaatst naar Onderzoek Nederland, het stond eerst in Zoekplaatjes, daar het de topic starter niet lukte om de foto in te voegen. Titel aangepast met goede naam.

Caroline Stoll - 28 mar 2023 - 16:09 (laatst bijgewerkt 28 jan 2024 — 16:43 door auteur)

Ik zie dat de naam verkeerd is geschreven in de koptekst. Ik kan dit zelf niet veranderen de Naam is Maria Loovenstijn

Caroline Stoll - 5 apr 2023 - 16:46

Je kunt dit als het goed is wel zelf veranderen. Klik onder je eerste bericht op "bewerk" en je kunt de titel (en het bericht) aanvullen/wijzigen.

Anneke 12 - 5 apr 2023 - 17:12

Wat staat er op die kaart? Haar vader is directeur van een wasserij.

G. Karssenberg - 5 apr 2023 - 20:50 (laatst bijgewerkt 5 apr 2023 — 21:01 door auteur)

Beste Heer Karssenberg

De kaart is niet zichtbaar na flink vergroten, helemaal wazig, helaas. Ik weet redelijk veel over de familie, ook dat haar vader directeur was van een wasserij. Misschien zijn er nog verhalen in de familie te vinden als ik nazaten kan vinden van de mensen die op de foto staan. Hun namen hoop ik te vinden.

hartelijke groeten

Caroline Stoll - 6 apr 2023 - 13:05


Anneke12 ik heb dit geprobeerd. Ik kon wel een letter verwijderen en geen terugplaatsen.  Ook werd het niet opgeslagen helaas. De moderator heeft dit rechtgezet.

Caroline Stoll - 6 apr 2023 - 13:08







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu