stamboomforum

Forum logoOnderzoek in de Nederlandse Antillen en Suriname » Huwelijk Casper Lodewijk Eusebio van Uytrecht en Ursulita Feliciana Hudson [opgelost]

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Update 26-5-2015: De huwelijksakte is inmiddels gevonden (zie bericht van 26-5-2015 hieronder).

===

Hallo,

Ik ben op zoek naar het huwelijk van Casper Lodewijk Eusebio van Uytrecht en Ursulita Feliciana Hudson. Dit is wat ik weet:

  • Volgens de geboorte akte van dochter Elvia (op 31-8-1933 te Curacao) zijn haar ouders Casper en Ursulita getrouwd op 10-12-1931. Ik heb zelf dit huwelijk niet kunnen vinden in het archief te Curacao. Dus mogelijk zijn ze elders getrouwd (of de datum klopt niet of ik heb niet goed gezocht :-).
  • Casper is geboren op 25-11-1901 te Curacao als zoon van Stebana Martina Sider en is op 4-4-1907 erkend door zijn moeder en Alexis Edmund van Uytrecht (ik heb de akte gezien).
  • Casper is overleden op 20-1-1970 (bron: RK begraafplaats Roodeweg)
  • Ursulita is geboren op 19-10-1905 te Curacao als dochter van Alexander Hudson en Elodia Lourens (ik heb de akte gezien)
  • Ursulita is overleden op 24-12-1975 (bron: RK begraafplaats Roodeweg)

Groeten,

Matthijs

Matthijs Vonder

Matthijs,

Is het je bekend dat er in Barber een straat naar Ursulita werd vernoemd?

R. Buzink

Matthijs Vonder

Hai Matthijs: is het je bekend dat Elodia Lourens afkomstig is van Savonet? Zij was een dochter van Constantina. Van Constantina is nog een vrijheidsbrief bewaard gebleven.

Gr.

h.maduro-molhuijsen


Hi ,

Ik heb inmiddels de huwelijksakte gevonden (dankzij zoektakten.nl waarlangs nu ook veel akten van de Nederlandse Antillen in te zien zijn).

Zie de volgende fotos:

Groeten,

Matthijs

Matthijs VonderPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!