stamboomforum

Forum logoOnderzoek in de Antillen en Suriname » Op zoek naar de stamboom familie Gibbs in Aruba



Profiel afbeelding

heeft iemand een idee waar ik de stamboom Gibbs in Aruba kan vinden? er zijn heel weinig te vinden op internet. 

bedankt

sanny van der schoot - 7 apr 2020 - 13:12 (laatst bijgewerkt 7 apr 2020 — 14:46 door moderator)

Op WieWasWie komt de naam Gibbs 304 keer voor op de Nederlandse Antillen, waarvan 30 keer op Aruba. 

Johanna C. - 7 apr 2020 - 14:54

bedankt voor uw tip, Johanna.  ik hoop dat ik juiste Gibbs vind. 

sanny van der schoot - 7 apr 2020 - 15:42

Hallo Sanny, als je op de site wiewaswie gekeken heb, dan zal je inderdaad maar een klein aantal van 30 stuks overlijdens vinden met de familienaam Gibbs te Aruba. De familienaam Gibbs komt ook wat meer voor te Sint Maarten en Saba.

Maar u heeft in uw vraag staan "stamboom"  , maar wij leveren geen stambomen, wij helpen alleen die een probleem of een vraag hebben. In ieder geval heeft men u wat geholpen om een hopelijk een beginnetje te maken. Maar er zullen hopelijk meer bronnen zijn. Ik zal kijken of ik nog iets kan vinden?

 

https//www.wiewaswie.nl/personen-zoeken                    www.familysearch.com           genealogieonline            openarchieven

DHv. E. - 8 apr 2020 - 18:39 (laatst bijgewerkt 8 apr 2020 — 19:20 door auteur)

Beste Sanny, het is altijd aan te raden bij het vragen wat meer informatie te verstrekken. Ook zonder de jongste leden van een familie met naam en toenaam te noemen, zou het helpen als je de laatste van de lijn, die al overleden is met naam en toenaam te noemen. Dan kunnen andere onderzoekers daar makkelijker op inspelen. Veel succes

Christel 

Christel Monsanto - 11 apr 2020 - 13:50

 

Bedankt voor uw bericht.  Ik begrijp wat u bedoelt.  Ik heb ook moeite met zoeken naar juiste mensen.   Ik heb die site ook gezocht , maar helaas heb ik geen juiste Gibbs.  

sanny van der schoot - 28 apr 2020 - 16:12

Beste Sanny, ik zag dat jij dezelfde bent die ook de familie Luidens (alle mogelijke spellingen) onderzoekt. Is er een relatie tussen Gibbs en Luidens? Misschien kan ik helpen?

Christel 

Christel Monsanto - 13 mei 2020 - 00:32

Beste Christel,

Ja dat klopt, 

Er is een relatie tussen Gibbs en Luidens.  Fijn dat je wilt helpen. 

Mvg Sanny 

sanny van der schoot - 13 mei 2020 - 08:57


Beste Christel,

U vroeg mij dat er een relatie is tussen Gibbs en Luidens.  Ik zei dat het zo is.   Heeft u nog meer informatie daarover?  Graag zou ik meer over weten.  Dan kan ik verder met Gibbs en luidens.  Bedankt voor uw hulp.

sanny van der schoot - 21 aug 2020 - 16:07







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu