stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Noord- en Zuid-Amerika » familie Zuidam n Amerika

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Stefan,

Je hebt te maken met de wet op de privacy, dus bepaalde gegevens zijn nog niet openbaar, dat kan soms 70 jaar duren, of langer. Ligt eraan wat je wilt weten.

Jij als directe familie kunt echter blijkbaar eerder inzage krijgen in bepaalde gegevens.

Vermoedelijk moet je je wel legitimeren.

Verder vraag ik me af of de tip over Ellis Island vanaf 1950 nog werkt, oen kwam denk ik emigratie per vliegtuig in opkomst.

Hoe dat dan zit met de Immigration weet ik niet. Wie wel?

Op Ellis Island (bij New York) kwamen de (grote) schepen met emigranten aan en werden daar op een lijst gezet. Vaak vertrokken die schepen uit Rotterdam, zeker begin 1900.

Vertrekplaats: bij wat nu Hotel New York is op de Kop van Zuid..

Mijn opa heeft op zo`n schip gewerkt, de Statendam.

Op een lijst uit 1914 staan zelfs Hongaarse namen.

Piet

Piet Buitendijk

het is zoiezo een emigratie na 1960 of 1970,meer weet ik er ook niet van,ben wel iets verder gekomen,via een andere familie lid,die me wist te vertellen dat ik familie heb in texas"main" en anchorage,alleen verder contact gegevens had die niet,toen vroeg die mij of ik bij zijn ouders langs kon gaan in raamsdonkveer en heb zelf adres gekregen,dus ben zoiezo een stapje verder gekomen

Stefan Zuidam

Stefan

Je berichten gelezen,ondanks dat we een zeer uitgebreide stamboom hebben ,kom ik ook niet verder omdat privacy gegevens niet vermeld mogen worden ,resp na 1920. je melding met voornaam van je vader kom ik niet veel verder en staat niet in de stamboom  maar mogelijk wel met de naam van je moeder,die en van haar ouders Kun je mij melden via mijn profiel links onder Je melding Raamsdoksveer lijkt mij zinvol en ook die voornaam is dubbel en wel BC net zoals je vader EA Als ik jou was zou ik die eens bellen Nr te vinden via telef boek zoek bij Google. Als we de lijn bebben kun je beter zoeken in de USA en van mij kun je dan je eigen stamboom krijgen als je dat wenst uitgaande dat we de lijn via je grootouders en of je moeder vinden

Wacht je bericht af

Groet van Henk van Zuidam

Henk

Ik zou graag mee willen doen om er achter te komen wie me familie is etc...zou graag met u in contact willen komen om het op de kaart te zette..ik zou graag een plek willen op de stamboom! Ik hoor t graag..!

Stefan Zuidam


Stefan

Niets meer van je vernomen,resp of je nu een aanknopings punt hebt gevonden

Zoals gemeld kun je via mijn profiel ,links onder op mijn naam klikken en een bericht sturen.

Kan echter zonder gegevens van je ouders resp grootouders je geen stamboom uitdraai zenden

Laat in elk gevel iets van je horen

Gr Henk

HenkPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!