stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Noord- en Zuid-Amerika » Familie Kruse in Noord Amerika,nakomelingen broers Eilard en Gerhard en zusters Anna en Nora gezocht


Profiel afbeelding

Lieve dames. Natuurlijk had ik beter eerst mijn digitale post moeten bekijken. Sorry, ik ben dat PCgedoe niet zo gewend. Maar wat hebben jullie mij blij verrast. Het vele "huiswerk" houdt mij de komende dagen wel bezig. Wie heeft die mooie foto's van mijn familie toch op internet gezet en zou er wellicht nog méér materiaal zijn ? Met mijn nazaten wil ik natuurlijk contact leggen. Aan wie en hoe geef ik mijn adresgegevens door ? Nogmaals: hééééééééééééééééééééél erg bedankt voor jullie zeer gewaardeerde medewerking.

B. Kruse

Goedemorgen.

Graag gedaan en goed dat u blij verrast was. U kunt met Sylvia in contact komen door op   Ozlady  te klikken  daarna contact rechts. Zal nog eens zoeken, maar meer kon ik gisteren niet meer traceren aan foto's.

Ik ben wel naar de geboorte va n Chrisina en ouders aan het zoekenmaar nog niet gevonden.

 

Sylvia woont in het buitenland.

Mvg.

Elisabeth

Het lijkt erop dat Edward en Christine nog een zoon hadden

Name:    Henry Edward Krane
Gender:    Male
Christening Date:    
Christening Place:    
Birth Date:    01 Nov 1901
Birthplace:    Louisville, Jefferson, Kentucky
Death Date:    
Name Note:    
Race:    White
Father's Name:    Edwd.
Father's Birthplace:    Ger.
Father's Age:    
Mother's Name:    Christine Brands
Mother's Birthplace:    Ger.
Mother's Age:    
Indexing Project (Batch) Number:    C01275-9
System Origin:    Kentucky-EASy
GS Film number:    1844140
Reference ID:    p 191

 

Citing this Record:
"Kentucky Births and Christenings, 1839-1960," index, FamilySearch (https://familysearch.org/ark:/61903/1:1:FWNY-SVT : accessed 13 April 2015), Christine Brands in entry for Henry Edward Krane, 01 Nov 1901; citing Louisville, Jefferson, Kentucky, reference p 191; FHL microfilm 1,844,140.

Elisabeth

Zouden die twee zusjes dan wéér verenigd zijn, nu in Los Angeles ? Immers, Nora Heuger is in die plaats op 23-2-1954 overleden. Van dat laatste feit heb ik wel een bericht gezien. Van de verhuizing van Annie Herrmann niet.

B. Kruse

Volgens de 1940 census woonde Annie Herman in 1940 in Tract 394, Burbank, Glendale Judicial Township, Los Angeles, California. Haar vorige woonplaats was Louisville, Jefferson County, Kentucky.

https://familysearch.org/ark:/61903/1:1:K97K-3T8

En dit is Nora Heuger in de 1940 census. Zij woont dan bij haar dochter en schoonzoon in California. Ook daar is als woonplaats vermeld: Tract 394, Burbank, Glendale Judicial Township, Los Angeles, California. De twee zussen woonden in 1940 dus in ieder geval bij elkaar in de buurt.

https://familysearch.org/ark:/61903/1:1:K97J-P3D

In de obituary van Gerhard/George Kruse (zie het bericht van Sylvia) is vermeld dat hij is overleden op 16 juli 1947. Hij wordt overleefd door een zus in California en een nicht/neef in Kansas. We weten dat Nora/Nonie in 1954 overlijdt in Los Angeles. Zij moet dus die zus in California zijn die in de obituary genoemd wordt. Als de informatie in de obituary klopt, moet Annie Herman dus tussen 1940 en 1947 overleden zijn.

Ik heb wel gezocht naar het overlijden van Annie Herman, maar ik kan haar overlijden niet vinden. Niet in California en niet in Kentucky. De vermelding in de 1940 census is het laatste wat ik over Annie Herman kan vinden.

Johanna C.

Ik vind wel een Anna Herrmann die op 22 februari 1960 in Los Angeles is overleden. Ze is geboren op 15 april 1864 in Duitsland. Ik weet niet of dit de juiste persoon is. De geboortemaand en het geboortejaar kloppen wel met jouw gegevens, de geboortedatum niet.

https://familysearch.org/ark:/61903/1:1:VPWR-GPD

Johanna C.

Als dit de bewuste Anna Kruse is dan moet zij 95/96 jaar zijn geworden. Hopelijk krijg ik ooit vanuit de USA bericht hierover, want er zijn brieven onderweg naar mogelijke nazaten van mijn familie. In ieder geval weer bedankt voor het speurwerk.

B. Kruse

Goedemorgen,

Vanmorgen kreeg ik het verlossende emailtje uit Louisville van een nazaat van mijn amerikaanse familie.  Mede door uw fantastisch speurwerk. Nogmaals bedankt !!!

Ben Kruse.

B. Kruse

Zojuist ontving ik een mailtje van een nazaat van mijn Amerikaanse familie en daarmede komt een gelukkig einde van mijn zoektocht. Mede door uw fantastisch speurwerk. Nogmaals dank daarvoor !!!! Met vriendelijke groet, Ben Kruse.

B. Kruse

Ik ben heel blij voor je dat het gelukt is om contact te leggen met je Amerikaanse familie.

Hartelijke groet, Johanna.

Johanna C.


Wat een mooi resultaat,  heel veel succes en goede contacten met de familie.

 

Mvg. Elisabeth

ElisabethPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu