stamboomforum

Forum logoFora » Onderzoek in Europa » Huwelijk Alfred August Bigler, vermoedelijk Dewsbury (GB) 1883

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Het ligt eraan hoe belangrijk deze gegevens allemaal zijn, maar ik denk dat je beste optie is om de 1883 huwelijksregistratie te bestellen (tegen betaling). Hopelijk staan de ouders en de leeftijden erop. Helaas hoef je niet dezelfde uigebreide gegevens te vewachten als in Nederland.

 

Persoonlijk kom ik steeds terug bij een Elizabeth Jane Kinnear geb 1859 in Manchester (vader komt van Antrim, Ierland), maar kan die Jennie/Juanita Sutcliffe hier met geen mogelijkheid aan linken, dus ze zal wel niet juist zijn.

Zou Juanita misschien een kind van Jennie zijn geweest? Buiten het huwelijk geboren, dus eerst maar bij foster parents gedumpt?

Ozlady

Ik zag net op het register dat ze een nichtje is:

Jamanti Cecilie Bigler , XX-XX-1882
Registrators kommentar: Juanita Cecilie Sutcliffe - niece - FT1885

Ozlady


Het wordt er allemaal niet duidelijker op. Eerst is Juanita van 1880, dan weer van 1882, en de ene keer is het een nichtje van Jennie en dan weer een zus. Zus kan natuurlijk nooit. Eigenlijk is het voor mij niet belangrijk meer. Het ging mij er vooral om of Jennie nou Sutcliffe of Kinnear heette, en ik denk dat die vraag wel afdoende beantwoord/gedocumenteerd is. 

 

Ik geef hierbij even een kopie van het fragment in mijn stamboom dat Bigler betreft. Er zijn nog wat ...... die om invulling vragen.

 

Reginald  John Emile Bigler (Kopenhagen (DK) 25-3-1887 / …….., dierenarts, zoon van Alfred August Bigler (Frederiksberg (DK) 11-7-1856 / …… 19-5-1916,  boekhouder, zoon van Johan Caspar Bigler en Karen Sophie Lausen) en Jennie Elisabeth Mary Kinnear) (huwelijk …..10-5-1922, ontbonden door echtscheiding 28-11-1925) een dochter Gurli, geboren Kopenhagen (DK) 27-10-1923, 

Kortom: plaats en datum van overlijden van Reginald, plaats van overlijden van zijn vader en plaats van het huwelijk vna Riginald met Karin Moerkeberg in 1922 (vermodelijk Kopenhagen). Meer hoef ik niet te weten eigenlijk.

niepoortPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!