stamboomforum

Forum logoLeeshulp, transcriptie, vertaling, betekenis » Familiekaart Vogts Haags Archief. Leeshulp gevraagd.



Profiel afbeelding

Weet iemand wat de krabbel betekent op de Familiekaart Vogts in het Haags archief die achter dochter Marguerite Henriette Claire Vogts staat: http://denhaag.digitalestamboom.nl/(S(ccimf4ggqukmxuju2sren15e))/scan.aspx?book=R&id=169304

Met groet,

Armand

Armand Servaes - 6 jun 2017 - 16:33

Ben Wegman - 6 jun 2017 - 16:44

Helemaal helder! Ik ben al een hele tijd op zoek naar een spoor van waar ze gebleven zijn en heb ook al in België vragen uitgezet, waar Max vice-consul was namens Nederland. Dus ik verwachtte ergens gemakkelijk een spoor, maar tot nu toe niets. Misschien dat de andere kaart duidelijkheid gaat brengen.

Dank je, Armand

Armand Servaes - 6 jun 2017 - 17:25

In oktober 1937 weer naar Brussel vertrokken, nadat zij in mei 1937 naar Den Haag was teruggekeerd.

mvg-Ben

Ben Wegman - 6 jun 2017 - 17:52


Ja, klopt. Max Vogts is in 1939 in Brussel met Miep van Rijn gehuwd in het kader van het tweede huwelijk (zie: https://www.genealogieonline.nl/stamboom-servaes/I2726.php). Maar daar houdt het spoor ook op.

De Vogts-tak van de familie is wat gecompliceerd, omdat ze vanuit Duitsland onder andere naar de VS, Zuid Afrika en Australië zijn getrokken. En de Duitse takken zijn ook nog niet helemaal helder, vanwege de Duitse regels over Ahnenforschung. Zo weten we dat Berti Vogts (jawel, die van het WK van 1974) ook in de stamboom zit en ik heb in Neuss al zijn gegevens laten ophalen, maar we kunnen de verbinding nog niet maken. Maar dan is het al een troost dat er Nederlandse roots zijn en dat Berti uit een Nederlandse familie komt ;-)

Groet, Armand 

Armand Servaes - 6 jun 2017 - 18:13







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu