stamboomforum

Forum logoLeeshulp, transcriptie, Latijn » opgelost : Leeshulp gevraagd, ondertr Fran?ois Bergers en Marritie Davits Amsterdam 13-4-1641

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Wie helpt mij deze ondertr. akte te ontcijferen (via index ondertr een link naar de akte)  in Amsterdam op 13-4-1641

https://archief.amsterdam/indexen/ondertrouwregisters_1565-1811/zoek/query.nl.pl?i1=1&a1=bergers&af1=1&i2=1&a2=davids&af2=1&x=20&z=a#A22968000097

compareerden ..... françois Bergers van Middelburgs metsers....  met schepensbewijs??geassisteerd met ..... Jans zijn moeder en Marritie Davits weduwe??woont op de coninxgracht.

Bij voorbaat dank

Heidi Jonkman

compareerden alsvooren François Bergers van Middelborgh metselaersgesel bijt heilchewechsluijs geassisteert met Jannetie Jans zijn moeder en Marritie Davits van Aeken? woonende op de coninxgracht.

JP Ouweltjes

Heel erg bedankt voor de snelle hulp, van Aeken klopt. Bij haar 2e huwelijk met Hendrik Weijenhost, ondertr Amsterdam 31-3-1657,  staat dat zowel hendrik als maria davidts uit aken komen.

Vreemd is dat als adres voor hendrik de coninxgracht wordt vermeld en voor Maria de Wolvengracht. Wellicht verwisseld door de ambtenaar.

Heidi Jonkman


metselaergesel

Aecken

PauwelPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!