stamboomforum

Forum logoFora » Amelander Historie » Nieuw e-book in de maak 'Buren in kadastraal perspectief'

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

De afgelopen twee jaar hebben we de kadastrale gegevens van alle woningen van het dorp Buren verzameld. Deze gegevens gaan we bundelen tot een e-book dat gratis via onze website Amelander Historie te downloaden zal zijn. Naar verwachting zal het e-book in het voorjaar van 2016 klaar zijn.

 

In het e-book zullen de kadastrale gegevens van de periode 1832-1940 komen te staan. In totaal bestond het dorp Buren in 1832 uit zo'n 25 Minuutplan Buren op Ameland 1832woningen die allemaal in het e-book staan. Zo kunt u achterhalen waar uw familie precies in Buren hebben gewoond. Achter in het e-book komt een namenindex van de bewoners van de huizen waarmee u snel uw familielid kunt opzoeken. Een aantal huizen en boerderijen zijn in de loop van de tijd gesloopt. Deze gesloopte woningen zijn op de kadastrale kaart terug te vinden. Van de nog bestaande woningen zullen de huidige adressen vermeld worden.

 

Klik hier voor het vervolg van het artikel>>>

Amelander Historie
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!