stamboomforum

Forum logoFora » Amelander Historie » Zorgverleners op Ameland

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Historicus Thijs Gras heeft een lijst met vroegere zorgverleners op Ameland samengesteld en is benieuwd of u aanvullingen en correcties heeft. 

Inmiddels heb ik een overzicht gemaakt van alle medische beroepsbeoefenaren waarvan ik kon vinden dat die op Ameland actief zijn geweest. Dat is een behoorlijke lijst geworden met ruim 100 namen (zie bijlage). Ik probeer ook zoveel mogelijk de genealogische gegevens van deze mensen en hun directe naasten en familie in kaart te brengen. Uiteraard is aanvullende informatie over deze mensen van harte welkom! Als ik iets verder ben met het genealogisch overzicht, zal ik ook dit delen in de hoop dat mensen ontbrekende informatie kunnen aanvullen. 

De lijst kunt u hier bekijken: https://forum.amelanders.com/viewtopic.php?f=6&t=57#p170 Alle informatie is welkom voor Gras zijn onderzoek naar de geschiedenis van de gezondheidszorg op Ameland.

Amelander Historie




Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!