stamboomforum

Forum logoOpen Archieven » Tweede pagina akten oproepen


Profiel afbeelding

Via een link op Open Archieven vond ik dat iemand in mijn onderzoek een vrij succesvol schilder was, van wie schilderijen in regionale musea hangen. Dat is waardevolle informatie die Wiewaswie bijvoorbeeld niet geeft!

De reden dat ik tot nu toe meestal voor Wiewaswie koos, is dat ik via Open Archieven de tweede bladzijde van de huwelijksakten niet kan inzien/downloaden, en ook de geboorte- of overlijdensakte niet als deze op de volgende pagina staat, wat bij bijvoorbeeld Alle Friezen geregeld voorkomt. Ik moet dan naar Alle Friezen (of een ander archief), en daar opnieuw mijn zoekopdracht intypen, om het tweede deel van de akte of de juiste akte te downloaden. Dat is dubbel werk dat ik bij Wiewaswie niet heb.

Ik denk dat meer mensen hier tegenaan lopen; is het mogelijk dat dit gewijzigd wordt? Of is er toch al een mogelijkheid om het op te roepen, waar ik overheen kijk?

J.A. van der EntPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu