stamboomforum

Forum logoOpen Archieven » nieuwe akten Zeeuws Archief


Profiel afbeelding

Gisteravond kreeg ik meldingen van mijn zoekopdracht monitor dat er nieuwe akten zijn van door mij opgegeven namen. Ik zie een aantal registraties van familieleden, maar als ik de akte wil opvragen krijg ik consequent een dode link. Het zijn allemaal aktes van het Zeeuws Archief.

J.A. van der Ent

Als u zegt "akte ophalen" bedoelt u dan bij Open Archieven of bij het Zeeuws Archief?

Bob Coret

Zowel de kleine uitgave van de akte op Open Archieven, als de tekst eronder bezoek de website, geven foutmeldingen. vb https://www.openarch.nl/show.php?archive=zar&identifier=de44afac-c01d-3de5-cb56-0f04e1c151af&lang=nl&six=1

J.A. van der Ent

Ik merk ook dat de links vanuit Open Archieven naar Archieven.nl niet werken. Sommige documenten zijn wel te vinden door direct in Archieven.nl te zoeken.
Maar de links naar de scans van de Bevolkingsregsiters van het Zeeuws Archief komen ook niet op als je in Archieven.nl zoekt.

Boers

ja en het vreemde is dat de akten van het Zeeuws archief staan bij "U heeft gezocht naar personen in tussen 10 januari 2019 en 24 januari 2019 aan Open Archieven toegevoegde akten" waar ik 25 januari melding van kreeg. Alle links werken niet.

J.A. van der Ent


Het probleem is nog steeds niet opgelost. Op 11 maart kreeg ik opnieuw de melding van mijn Open Archieven-monitor dat er nieuwe zoekresultaten waren. Deze bleken weer allemaal van het Zeeuws Archief en bevatten weer allemaal dode linken.

J.A. van der EntPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu