stamboomforum

Forum logoBoeken, publicaties, websites » De geschiedenis van het geslacht Van Noordwijk & Van de Boekhorst

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

 

Voor wie wegwijs wil worden in het wel en wee van een wirwar van circa 60 Jannen van Noordwijk en Van de Boekhorst is dit boek een uitkomst. Allemaal komen ze aan de orde en worden beschreven, naast nog ruim 500 leden van de familie, waarmee voor het eerst een samenhangende, integrale genealogie van de familie ontstaat. Daarnaast is er aandacht voor enkele andere oude Noordwijkse families, zijn er natuurlijk verbanden met vele andere Hollandse geslachten en komt plaatselijke en streekgeschiedenis ook aan bod. Het boek beslaat vanaf de 12e eeuw een periode van 6 á 7 eeuwen, waarin de familie hoogte- en dieptepunten kende en ten slotte uitstierf. Voor meer informatie zie mijn website of het persbericht.

Ten slotte nog het volgende. Het boek is een geheel eigen productie en een dure reclamecampagne zit er daarom niet in. Zouden jullie me – afgezien van de aanschaf van het boek ;-) nog een steuntje in de rug willen geven door deze mail door te sturen aan andere mensen, verenigingen of stichtingen die er wellicht ook belangstelling voor zouden kunnen hebben? Alvast bedankt daarvoor.

 

 

 

groeten, Frans Angevaare

Voor meer informatie zie:

http://home.kpn.nl/f.angevaare/rechtschuin.html

Everardus RollemaPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!