stamboomforum

Forum logoGenealogie software / GEDCOMs » Abonnement MyHeritage



Profiel afbeelding

Beste Edwin,

Ik betreur het oprecht te horen dat u op deze wijze bent benaderd en begrijp uiteraard dat u dit als onprettig heeft ervaren. Graag zou ik hierover persoonlijk met u verder willen praten. Ook op verzoek (zie hieronder) van moderator Everardus Rollema graag rechtstreeks. Zou u mij daarom een email willen sturen naar nederlands@myheritage.com met uw contactgegevens? Alvast bedankt!

Vriendelijke groet,

namens MyHeritage
Willeke Binnendijk

MyHeritage - 18 nov 2015 - 14:41

Beste Philip,

Wilt u uw vraag plus contactgegevens aub mailen naar support@myheritage.com? Dan helpen wij u graag 1-op-1 verder (zie ook het verzoek van moderator Everardus Rollema om de communicatie rechtstreeks te laten verlopen) Alvast dank!

Namens MyHeritage
Willeke Binnendijk

MyHeritage - 18 nov 2015 - 14:43

Bij deze contact opgenomen...

Edwin 2 - 18 nov 2015 - 14:50

Beste Edwin,

Even voor de zekerheid: wij hebben tot nu toe nog geen email van u ontvangen met uw contactgegevens, klopt dat? Dit mag naar nederlands@myheritage.com. Alvast bedankt!

Vriendelijke groet
MyHeritage
Willeke Binnendijk

MyHeritage - 19 nov 2015 - 10:45

Beste Willeke,

Ik heb toch echt afgelopen woensdag een mail gestuurd naar dit adres, ovv van uw naam. 

Mvg,

edwin

Edwin 2 - 20 nov 2015 - 23:14

Goedemorgen,

Juist nu ik van plan was een berichtje over MyHeritage te plaatsen lees ik alle berichten over dit onderwerp.

Zodra je inderdaad op de site de abonnements-mogelijkheden aanklikt belt men je korte tijd daarna op.(Tel.nr. 020 2621959 )

Wanneer je dit nummer opzoekt is het niet bekend ,echter er is wel een site die dit nr. aanmerkt als ,,callcenter,oplichting",enz.

Ook op het forum van Radar is er een discussie over dit onderwerp.

Zelf ben ik wel tevreden over het ,,basis" gebruik van MyHeritage, maar het is uitermate irritant om mensen op bovengenoemde manier telefonisch te benaderen......

...Een gewaarschuwd mens telt voor twee "

Ciske Nieuwenhuijs.

Ciske Nieuwenhuijs - 18 feb 2016 - 11:12


MyHeritage is een uiterst verdachte website. Ik heb ooit wel een account aangemaakt, een paar namen uit mijn stamboom ingezet, werd ontevreden over hun website dus hield ermee op.  Jaren later kom ik er weer op terecht, zie ik een stukje tekst, zogenaamd door mij geschreven, die reclame maakt voor MyHeritage: Dat heb ik nooit geschreven !  Verder zijn er namen van nog levende familieleden toegevoegd aan dat hele kleine stukje stamboom dat ik had: en die mensen heb ik echt niet zelf toegevoegd !  Meteen mijn account gewist, hopelijk klopt het dat 'alle informatie voorgoed verwijderd is. .'' (zoals zij claimen.).

Frederique Hijink - 2 okt 2017 - 12:39







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu