stamboomforum

Forum logoFora » Genealogische sites en publicaties » Probleem met wiewaswie.nl

het valt me de laatste dagen op dat als je een serie gegevens op je scherm hebt gekregen na een zoekvraag het doorklikken naar het volgende record soms stopt terwijl er nog soms tientallen records achter staan. De buttons "volgende resultaat" en "vorig resultaat" zijn dan verdwenen en je hebt alleen nog maar de buttons "afdrukvoorbeeld" etc. . Soms helpt het door terug te gaan naar het vorige record, soms alleen door terug te gaan naar "zoekresultaten" maar ook die optie werkt dan vaak maar tijdelijk. Dit probleem doet zich zowel voor in internet exporer als in Edge.  Gemeld aan de helpdesk van wiewaswie maar nog niets gehoord of gemerkt...

meer mensen dit probleem??

Jos van Rijn

Inderdaad, heel herkenbaar met de toevoeging dat als je de knop "uitgebreid zoeken" indrukt om de gegevens aan te passen je alles kwijt bent...Zeer verbaasd

Ik werk met Firefox. Even afwachten maar, misschien trekt het wel bij. 

 

Cees

Cees

@Jos,

De laatste dagen inderdaad regelmatig vorige en volgende zoekresultaat verdwenen.

Ook wordt regelmatig de bekende pagina met "tijdelijk niet beschikbaar" getoond; vooral als je op een bepaalde kolom (bijvoorbeeld datum) wilt sorteren.

Komt o.a. voor in IE11 en Safari.

zoekakten.nl

Komt bij mij ook voor al een paar dagen bijv. Firefox ; oplossing werkt o.a. terugtoetst en dan alle zoekresultaten daarna gewoon doorgaan op volgende nog niet geraadpleegde te bekijken. Bijzonder lastig is dat vrij snel automatisch verondersteld wordt, dat men alles zou willen downloaden, er is wel iets ernstigs aan de hand momenteel technisch, ligt duidelijk niet aan de gebruikers. Ik ben overigens niet technisch dus wie het beter weet graag nog meer tips en wanneer dit probleem wordt verholpen?

Marianne C.

Probleem lijkt , dankzij alle meldingen naar de wiewaswie helpdesk, te zijn opgelost.  Doorklikken werkt weer naar behoren!

Jos van Rijn


Waarvoor dank van afz.: Marianne

Marianne C.
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!