stamboomforum

Forum logoFora » Genealogische sites en publicaties » Nieuwe bronbewerking: Noordwijkse gezinnen in de 16e en 17e eeuw

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Beste forumgenoten 

Na de publicatie van mijn Noordwijk/Boekhorstboek in 2014 ben ik niet in een genealogisch zwart gat gevallen maar ben ik aan de slag gegaan om de Noordwijkers uit de 16e en 17e eeuw in kaart te brengen. Dat heeft nu geleid tot een eerste publicatie van een aantal bestanden, die via deze <link> te vinden zijn. 

Kern van de bestanden is een bewerking van de Noordwijkse trouw- en doopboeken tot en met 1735 welke tezamen met het vastleggen van de echtparen waarvan in Noordwijk geen huwelijk is gevonden geresulteerd heeft in een verzameling van gegevens van circa 4600 gezinnen. 
Een ieder die Noordwijkers onder zijn of haar voorouders heeft zal in deze gegevensverzameling vast wel ergens aansluiting vinden. 

Zoals gezegd, het is een eerste publicatie - een komende aanvulling zal zijn het opnemen van meer Noordwijkerhoutse gezinnen. Doordat in een deel van de periode er ook Noordwijkerhouters in Noordwijk voor de kerk trouwden en er hun kinderen lieten dopen staan er ook nu al een flink aantal Noordwijkerhoutse gezinnen in de gepubliceerde bestanden.

Veel plezier en succes!

Groeten, Frans

Frans Angevaare

Dit is een hele klus geweest en het resultaat is geweldig. Ik ga me hier eens rustig in verdiepen en wie weet kom ik nog nieuwe gegevens tegen! Mijn onderzoek richt zich met name op de familie Paardekoper (en alle schrijfvarianten).

Femke Nijveldt


Leuk dat je reageert Femke. Het was inderdaad een flinke klus, en ik ga er ook nog wel een tijdje mee door want af is het nooit.
Ik hoop dat je nog wat vindt, en als je nog iets weet wat ontbreekt dan hoor ik het graag.

Groeten, Frans

Frans Angevaare
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!