stamboomforum

Forum logoGenetische genealogie (DNA) » Even een hele moeilijke.. Albert Landstra geboren 1931 overleden 1982

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Ik ben op zoek naar informatie over het kind van Albert Landstra. Deze dochter (of zoon) heeft hij gekregen met een zekere Johanna (waarschijnlijk heet ze zo). Zij woonde in de provincie Groningen, vermoedelijk Leek, maar kan ook een ander dorp zijn. Haar achternaam is onbekend bij ons en de naam van het kind ook. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden om hier achter te komen. Albert Landstra kwam uit Leeuwarden maar woonde ten tijde van de geboorte al jaren in Rotterdam.

Marjanne Landstra

U zou een persoonskaart van Albert Landstra kunnen aanvragen bij het Centraal Bureau vioor Genealogie in Den Haag. Heeft hij zijn kind erkend en zo ja, later misschien toch de achternaam Landstra gekregen?

Mocht het contact totaal verbroken zijn en dat het kind de achternaam van haar moeder heeft gekregen en behouden, dan heeft de aanvraag van een PK geen zin.

Gr.

Everardus

Everardus Rollema

Goedemorgen, eerlijk gezegd heb ik geen idee, dus ik ga het gewoon proberen, wie niet waagt wie niet wint toch! Bedankt voor de tip.

Marjanne Landstra

Heb je echt geen andere details? Bijvoorbeeld: indicatie over tijdstip geboorte van het kind. Soms kan een klein detail een onderzoek op weg helpen.

Theo van Bemmel

Frank Fransz

Dit is inderdaad de betreffende oom met mijn tante. De dochter is helaas niet bij deze vrouw. En juist de moeder met de dochter probeer ik op te sporen. Ik denk tussen 70 en 80??

Marjanne Landstra

Ik denk tussen 70 en 80??

Ik kan het helaas niet meer volgen....

Frank Fransz


Dat de dochter is geboren tussen 1970 en 1980 denk ik..

Marjanne LandstraPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!