stamboomforum

Forum logoBeroepen, adressen, plaatsen » Plaatsen van een bericht in de groep "Plaatsen" betr. plaats Meckelenbeek. [opgelost]


Profiel afbeelding

Beste, ik probeer een bericht in de Groep "plaatsen " te zetten, dat lukt mij niet. ik ben op zoek naar de plaats Meckelenbeek. op google krijg ik een vermelding over deze plaats in Oost Vlaanderen op pagina 87 in het aardrijks kundig woordenboek. in de doopakte van Clemens Mertens in 1798 is hij in Munster, deu. gedoopt. Als ik de groep selecteer, en mijn bericht maak en dit wil plaatsen, moet ik opnieuw een groep selecteren, maat in het venster kan ik deze groep net vinden. Wat doe ik verkeerd, of ligt het aan ??? Graag uw antwoord,

Met vriendelijhke groet uit Breda, Ruud Martijn

-------------------

U zit nu in het sub forum met o.a. plaatsen. Dit topic is verplaatst in dit sub forum door moderator F.
Gaat het alleen om een plaats of gaat het om een doop?
U kunt Uw tekst of titel zelf altijd aanpassen met de button rechtsonder Uw bericht "Bewerk".
Voor onderzoek Duitsland een nieuwe topic aanmaken.

Ruud Martijn

Het forum heet "Beroepen, adressen, plaatsen". Als je een bericht maakt en een forum moet selecteren, moet je even wat verder naar beneden scrollen. Dan kom je "Beroepen, adressen, plaatsen" vanzelf tegen.

Johanna C.

Met Meckelenbeek zal Mecklenbeck bedoeld zijn, tegenwoordig een wijk in het zuiden van de stad Münster.

Anneke

Frank Fransz

Beste het gaat mij alleen om de plaats, de doop en de rest heb ik gevonden, mijn verwarring is ontstaan door Google, daar is maar één vermelding over Meckelenbeek te vinden, via een afschrift van de Doop in het latijn, en een vertaling daarvan als huw. bijlage, kom ik uit in Munster in duitsland, vandda mijn vraag, ik heb een antwoord in de groep gekregen die zegt dat het nu een wijk is in Munster, dus daar ga ik vanuit dat dit klopt.

 

met dank aan alle mee denkers,

Groet uit Breda,

Ruud Martijn

Ruud Martijn

Dan vraag ik me af hoe je een doop hebt gevonden als je niet weet in welke plaats je moet zoeken.

https://www.muenster.de/mecklenbeck.html

Frank Fransz


Zoals ik al melde, via de huwelijkse bijlage van zijn huwelijk in Voorburg op 17 oktober 1824, Akte 12, in genver de huw. bijlage gezocht en nagekeken, daar is ook een vertaling uit het latijn van zijn doop in Munster gevonden, en  redelijk te lezen.

Groet Ruud

Ruud MartijnPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu