stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Frankrijk » Wie is bekend met de website Cercle Généalogique de la Vallée de la Lys et du Ferrain? opgelost



Profiel afbeelding

Goedemiddag,

Ik ben op zoek naar voorouders familie Gesquiere (wordt op verschillende wijzen geschreven). Zij zijn afkomstig uit de omgeving van Halluin, Rongue, Wervick e.a.

Nu ben ik op de website Cercle Généalogique de la Vallée de la Lys et du Ferrain (CGVLF) terecht gekomen, maar ik kan daar geen wijs uit worden. http://cgvlf59.free.fr/index.php?lng=fr

Kan iemand mij vertellen hoe ik daar kan zoeken en online gegevens kan vinden, zoals huwelijken en dopen? Of is er een andere mogelijkheid of website?

Dank alvast.

Paula U. - 3 jul 2021 - 13:20 (laatst bijgewerkt 3 jul 2021 — 13:22 door auteur)

de kerkboeken van Halluin en Werviq-Sud zijn te vinden bij de Archives départementales du Nord [hier] ("Rongue" is waarschijnlijk Roncq). 

De boeken van Wervik (BE) zijn [hier] te vinden. 

Peter B - 3 jul 2021 - 13:36 (laatst bijgewerkt 3 jul 2021 — 13:38 door auteur)


Dank je, Peter. Ik ga op zoek. 

Paula U. - 3 jul 2021 - 13:59







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu