stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Frankrijk » Familienaam Pierre Lamy de Hame koopman 1708 afkomstig uit Clairac



Profiel afbeelding

Wie heeft informatie over mijn voorvader Pierre Lamy de Hame, in 1708  als marchant ( koopman) als poorter in stad Leiden geregistreerd en afkomstig uit Clairac , origine de Bordeaux, ouders Jean Lamy de Hame en Suzanne Noguet ?

l'Ami - 1 feb 2023 - 21:33 (laatst bijgewerkt 2 feb 2023 — 08:56 door moderator)

Wilt u naar informatie (laten) zoeken over verdere leven van Pierre Lamy de Hame of zoeken naar zijn voorouders in Frankrijk?

Kunt u de onderwerptitel iets aanpassen en meer specifiek maken? Vermeld volledige naam, plaats en tijd/vak ook in de titel. Aanpassen titel: lklik rechtsonder uw eerste bericht op -bewerk en pas de titel naar wens aan. Alvast bedankt.

mvg-Ben

Ben Wegman - 1 feb 2023 - 21:44


Wie heeft info over het leven van mijn voorvader Pierre Lamy de Hame, ( ouders Jean Lamy de Hame en Suzanne Noguet ? ) Hij kwam in 1708 in Uit de Franse stad Clairac  ( hij is volgens de poortersakte origineel afkomstig uit Bordeaux) in de stad Leiden aan en schreef zich als marchant /koopman in als poorter. Hij verwekt een kind,  in 1710 geboren(Pierre /Pieter.

Hij is later naar Londen vertrokken en genaturaliseerd tot Engelsman in 1719 .Wie weet iets over zijn leven in Londen en over zijn leven in Clairac / Bordeaux ? Heeft ook voor 1708 verbleven in  de Franse steden Vannes en Auray in  Bretagne en handelde vermoedelijk in buskruit.

l'Ami - 1 feb 2023 - 22:02







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu