stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Website Korrupt? opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Genealogie Online

Mijn website https://www.genealogieonline.nl/genealogie-altena/

is vrijwel onleesbaar omdat de teksten bij de foto´s, de startpunten, vandaag in het verleden en de openingstekst grijs zijn op een witte achtergrond.

Bij andere genealogie-online gebruikers zie ik dit probleem niet. Ik heb e.e.a. getest met andere browsers met allemaal het zelfde resulaat. Bij mijn instellingen kan ik dit niet corrigeren. Hoe kan ik dit oplossen?

Henk Altena

H Altena - 4 dec 2019 - 21:18

Meneer Altena,

Kunt u eens de cache (geschiedenis) van uw browser eens legen?

Of, als u https://www.genealogieonline.nl/genealogie-altena/ heeft geopend, op CTRL-F5 drukken (de pagina wordt dan opgehaald van de Genealogie Online server en niet uit de cache van uw browser).

mvg,
Bob Coret

Bob Coret - 4 dec 2019 - 23:38

L.S.

Helaas beide tips hebben niet gewerkt. Ik heb hier twee windows10 pc's en twee Apple machines. Op alle machines met diverse browsers hetzelfde probleem.

H Altena - 7 dec 2019 - 12:00


Helaas beide tips hebben niet gewerkt. Ik heb hier twee windows10 pc's en twee Apple machines. Op alle machines met diverse browsers hetzelfde probleem.

H Altena - 7 dec 2019 - 12:01







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu