stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Ik kan mijn stamboom niet meer volledig op GO bekijken? opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Genealogie Online

ben een tijd lang niet op mijn site geweest. Wil nu mijn stamboom bekijken en dat is onmogelijk! Hoe kan ik in vredesnaam bij mijn stamboom komen, ik bedoel een overzicht over de hele stamboom???? Het enige dat ik krijg als ik inlog zijn de eerste 2 generaties en als ik dan een kwartioerstaat opvraag wordt me verteld dat dit onmogelijk is. Hoe kan ik de rest van de stamboom te zien krijgen?? Waarom wordt het zo moeilijk gemaakt?

———

Titel meer herkenbaar gemaakt door moderator

bart de boer - 29 jul 2020 - 20:42 (laatst bijgewerkt 30 jul 2020 — 02:26 door moderator)

Erg vervelend zoiets. Om wat meer aandacht te verkrijgen zou ik je aanraden om de onderwerptitel iets aan te passen. Bv geen toegang tot mijn volledige stamboom of iets dergelijks (aanpassen: klik rechtsonder je eerste bericht op -bewerk- en pas je tekst naar wens aan.

mvg-Ben

Ben Wegman - 29 jul 2020 - 21:08

Ik zie dat u uw vraag heeft gesteld toen de helpdesk tijdelijk niet bereikbaar was. Dus mijn excuses voor de late reactie.

Ik zie dat u 425 personen in uw stamboom heeft staan. Is uw vraag nog relevant/actueel?

Yolanda Lippens - 20 jan 2021 - 20:36


en toen was het stil; ook niet erg handig om geholpen te willen worden

Uitgeschreven lid - 31 jan 2021 - 15:37







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu