stamboomforum

Forum logoHelpdesk » andere website geplaatst dan ik heb opgegeven opgelost



Profiel afbeelding

Op 26-10-2020 kreeg ik een bevestigingsmail dat mijn website www.meerbeek-devries was geplaatst in de stamboom gids, helaas is er iets mis gegaan met het plaatsen daarvan, als ik daar op de link in mijn mail klik kom ik op de volgende pagina uit "Joseph Bridger -Emigrant from England to United States in 17th century" een website op My Hertage die niet van mij is, mijn website vermelding staat nergens vermeld dus die is waarschijnlijk niet geplaatst.

De website  www.meerbeek-devries is gemaakt in Webtrees, heb deze fout ook via reply op de mail doorgegeven maar geen reactie terug ontvangen. Daarom nu via dit forum.

Tine Meerbeek - 9 nov 2020 - 08:23

Mevrouw Meerbeek,

Ik kan alleen terugvinden dat u "Joseph Bridger -Emigrant from England to United States in 17th century" heeft aangemeld, zie https://www.stamboomgids.nl/details/40671

Ik heb nu ook https://meerbeek-devries.nl/ toegevoegd https://www.stamboomgids.nl/details/40769

Bob Coret - 18 nov 2020 - 15:44


De site  "Joseph Bridger -Emigrant from England to United States in 17th century" Is niet van mij, in de beschrijving staat dat het door  Donald Bridger is gemaakt, dat is dan waarschijnlijk ook de aanmelder van die site.

Tine Meerbeek - 19 nov 2020 - 09:06







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu