stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Doorklikken gaat fout opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Chrome browser) op adres https://www.genealogieonline.nl/stamboom-kuurstra-en-gordijn/I31015.php

Wie op Jacoba Johanna Antonia Hillegonda van Heerde 1891 1974 stamboom Kuurstra drukt krijgt een doorkoppeling naar Jacoba Johanna Lirb.

Kunt u deze doorkoppeling corrigeren?

Nienke Kuurstra - 6 jan 2021 - 13:18

Op  https://www.genealogieonline.nl/stamboom-kuurstra-en-gordijn/I31015.php komt toch geen Jacoba Johanna Antonia Hillegonda voor?

Bob Coret - 6 jan 2021 - 17:25

Als ik bij Genealogie Online zoek op Jacoba Johanna Antonia Hillegonda van Heerde zoek, krijg ik 5 resultaten. Onderaan bij de resultaten staat mijn stamboom: Stamboom Kuurstra en Gordijn vermeld. Als ik dan op de link klik, https://www.genealogieonline.nl/zoeken/index.php?q=van+heerde&vn=Jacoba+Johanna+Antonia+Hillegonda&pn= kom ik bij Jacoba Johanna Lirb terecht. https://www.genealogieonline.nl/stamboom-kuurstra-en-gordijn/I11641.php Ergens wordt er dus een verkeerde link gelegd.

Nienke Kuurstra - 6 jan 2021 - 18:21


Ik zie dat het fout gaat, was de pagina van Jacoba van Heerde eerst https://www.genealogieonline.nl/stamboom-kuurstra-en-gordijn/I11641.php nu is dat Jacoba Lirb, Jacoba van Heerde in deze publicatie is nu te vinden op https://www.genealogieonline.nl/stamboom-kuurstra-en-gordijn/I11636.php

De zoekindex wordt bijgewerkt voor deze specifieke publicatie zodat de links weer kloppen.

Bob Coret - 3 feb 2021 - 14:39







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu