stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Ontbrekende citaten na upload GEDCOM


Profiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Firefox browser) op adres https://www.genealogieonline.nl/families-vos-prins-plat/I4018.php

Het komt bij mij regelmatig voor dat bepaalde citaten van bronnen niet worden getoond bij de persoon waar ze bij horen. Mijn eerste conclusie is dat dit te maken heeft met het feit dat er soms twee citaten uit dezelfde bron komen. Via bovenstaande link is te zien dat Otte Ketelaar zijn hele leven in Wildervank heeft gewoond. Hierdoor is zowel bij zijn doop als bij zijn begrafenis de bron hetzelfde (Kerkregisters - Wildervank). Onder deze omstandigheden wordt niet het citaat van de begraaf-registratie getoond. De gegevens worden wel getoond indien er sprake is van twee verschillende bronnen. Hebben hier meer mensen hinder van?

Gebruikt programma: The Complete Genealogy Builder / maar oorspronkelijk MyHeritage. In beide gevallen werd dit wel goed weergegeven.

Wim

Wim Vos


Interessante vraag, we gaan er naar kijken.

Yolanda LippensPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu