stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Bestaande naam van een stamboom veranderen of aanpassen opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Edge browser) op adres Stamboom Krikke / Bouma

Ik heb een bestaande stamboom van de voorouders van mijn moeders kant. Omdat er al veel verbanden zijn, wil ik daar de voorouders van mijn vader op aansluiten. In plaats van een nieuwe stamboom te maken. Maar dan sluit de naam van de stamboom niet meer aan bij de inhoud.

In hoeverre kan en/of mag ik de naam van de Stamboom Krikke / Bouma aanpassen aan bijvoorbeeld: Stamboom de Vries / Zwanenburg / Krikke / Bouma in Aldfaer en dan importeren in Genealogie-Online? Ontstaat er dan een nieuwe stamboom, met alle consequenties van dien. Of kan er een aanvulling plaats vinden.

Bij voorbaat dank.

Sipke de Vries - 11 feb 2021 - 17:33

 

Meneer De Vries,

U kunt de titel van uw publicatie eenvoudig aanpassen via de pagina "Bewerk publicatiedetails" in het beheer van Genealogie Online:

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

PS. het internetadres van uw publicatie, die ooit is afgeleid van de titel, blijft hetzelfde. Maar dat de internetadres niet precies overeenkomt met de titel is verder geen probleem.

Bob Coret - 2 mar 2021 - 16:22


Beste Mijnheer Bob Coret,

Bedankt voor het antwoord, hier ga ik mee verder. Ik zal eerst de naam in Aldfaer aanpassen en daarna in Genealogie-Online.

Komt vast goed,

Met vriendelijke groet,

Sipke de Vries

Sipke de Vries - 7 mar 2021 - 16:44







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu