stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Ontheemde stambomen


Profiel afbeelding

Betreft Anders (via Firefox browser) op adres nvt

De pijp aan maarten geven is voorlopig nog niet aan de orde, maar over 10-20 jaar ga ik dood en dan zijn de stambomen op mijn website (gerritspeek.nl) ontheemd en mijn website zal een paar jaar daarna verdwijnen. Toch erg zonde als meer dan 30 jaar werk (pardon: hobby) ins blaue hinein gaat.

Ik ben op zoek naar een mogelijkheid om tzt mijn stambomen ergens te plaatsen zodat ze voor het nageslacht te vinden zijn, ook over tig jaar.
Wat ik tot nu toe gelezen heb lijkt me het pdf/a format daarvoor geschikt te zijn.

- Heeft het stamboomforum al eens nagedacht over dit onderwerp?
- Zouden die pdf's op genealogieonline kunnen worden geplaatst?

mvg
Gerrit

Gerrit Speek - 17 mar 2021 — 12:28

Everardus Rollema - 17 mar 2021 — 12:45

Op Wat gebeurt er met mijn publicatie(s) op Genealogie Online na overlijden? kunt u lezen wat Genealogie Online op dit gebied biedt: in het kort komt dit neer dat u er voor kunt kiezen om uw publicatie (inclusief afbeeldingen en PDF bestanden) na uw dood online te laten staan. Ook kunt u "stamboomerfgenamen" aanwijzen die uw gegevens en afbeeldingen kunnen downloaden om het onderzoek voort te zetten.

Het veilig stellen van een PDF vind ik in deze tijd eigenlijk niet genoeg, het gaat om het duurzaam bewaren van de gegevens.

Bob Coret - 7 apr 2021 — 14:01


De link op Genealogie Online naar Uw digitale, genealogische nalatenschap is (na inloggen): https://www.genealogieonline.nl/mijn/nalatenschap/ 

Bob Coret - 7 apr 2021 — 14:02Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu