stamboomforum

Forum logoHelpdesk » foto's onder kopje "Voorouders (en nakomelingen) .........." [opgelost]


Profiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Firefox browser) op adres https://www.genealogieonline.nl/genealogisch-bestand-dick-nijborg/

Goedemiddag

zie b.v.: https://www.genealogieonline.nl/genealogisch-bestand-dick-nijborg/I10.php

op deze pagina worden onder het kopje "Voorouders (en nakomelingen) ..........", de pasfoto's van de betreffende personen getoond. In bovengenoemd voorbeeld werden tot voor kort meer foto's getoond dan nu. Ook op andere pagina's is dat het geval. 

Ook op de bewegende fotobalk zijn minder pasfoto's zichtbaar.

Graag zou ik zien dat alle foto's weer worden getoond.

mvg

Dick Nijborg

dick nijborg - 12 apr 2021 — 16:02 (laatst bijgewerkt 15 apr 2021 — 16:31 door auteur)

Pauline Berens EBBI - 12 apr 2021 — 17:46

Er missen op de genoemde pagina inderdaad twee foto's. De 4 getoonde foto's zijn gekoppeld aan de persoon, de 2 missende zijn gekoppeld aan bronnen die aan de persoon zijn gekoppeld. Dit mag, ook GEDCOM technisch is dit valide, maar Genealogie Online lijkt aan de bronnen gekoppelde afbeeldingen niet goed te verwerken. En dan doel ik op de waarschuwingen die Genealogie Online geeft over missende of niet-publiceerbare afbeeldingen, daar ontbreken ze.. 

In dit specifieke voorbeeld zijn 4 FILE d:\stamboom\backup\aktes\855449.jpg en d:\stamboom\backup\aktes\1904307.jpg nog niet geupload. Ik ga de afbeeldingen controle nakijken zodat ook deze missende afbeeldingen aan u worden gemeld.

Bob Coret - 21 apr 2021 — 15:51

Goedemiddag

Het antwoord van u is erg nuttig. Maar het probleem dat ik heb ligt volgens mij anders. Misschien ben ik niet duidelijk geweest. Het gaat n.l. om de getoonde pasfoto's onder het kopje "Voorouders (en nakomelingen) ..........". Tot voor kort stonden daar meer pasfoto's en dat geldt voor meer van mij pagina's. Ook op de bewegende fotobalk op https://www.genealogieonline.nl/genealogisch-bestand-dick-nijborg/ zijn veel minder pasfoto's zichtbaar.

dick nijborg - 21 apr 2021 — 16:12


Hallo  Dick,

Ik heb hetzelfde probleem. Eerst zag het er zo uit:

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Nu:

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Overigens wordt dit probleem ook in een andere draad (Pasfoto's verdwenen) besproken.

Groet,

Wim

Wim Hobers - 26 apr 2021 — 11:03 (laatst bijgewerkt 26 apr 2021 — 13:03 door auteur)Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu