stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Bug in bladeren in zoekresultaten na inperking tot bepaald forum opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Stamboom Forum (via Chrome browser) op adres https://www.stamboomforum.nl/zoek/?q=aanknopingspunten&periode=0&forumid=4&start=10

Op zoek naar wat zoal bekend is op het  forum over de werking van de functionaliteit "aanknopingspunten" valt me op dat als je de zoekresultaten inperkt tot bijv. alleen forum Helpdesk je niet kunt navigeren in de zoekresultaten tussen pagina's. De inperking tot alleen Helpdesk is dan verdwenen. Ik vind 't wel belangrijk dat dit zoeken goed werkt, want voordat je 'n nieuw probleem aankaart is het wel handig dat je eerst kijkt of je probleem al eerder gemeld is op 't forum. Zo voorkom je dat telkens dezelfde vragen en problemen voorbij komen.

Op de volgende schermafdrukken zie je eerst pagina 1 van de zoekresultaten, gezocht op "aanknopingspunten" in het zoekveld in het hoofdmenu. Het totaal aantal zoekresultaten is 2107. Ook zie je dat ik kies voor alleen forum Helpdesk doorzoeken.

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

En hier zie je pagina 2 van de ingeperkte zoekresultaten. Je ziet ten onrechte ook andere onderwerpen dan over aanknopingspunten van forum Helpdesk. Ook is het totaal aantal zoekresultaten 20383, terwijl ik minder dan 2107 verwacht.

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Het eindresultaat van deze zoekactie is in dit geval dat ik alleen het meest recente forum-item over aanknopingspunten vind. Terwijl 't me ging om juist andere items over 'tzelfde onderwerp te raadplegen. Hopelijk is het de bedoeling dat je 'n forum ook als naslagwerk kunt gebruiken:-)

Pauline Berens EBBI - 8 mei 2021 - 13:49 (laatst bijgewerkt 9 mei 2021 — 13:38 door auteur)

We gaan er naar kijken Pauline!

Yolanda Lippens - 2 jun 2021 - 12:42


Bug opgelost, filteren op forum geeft nu de gewenste resultaten.

Bob Coret - 4 jun 2021 - 16:02







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu