stamboomforum

Forum logoHelpdesk » hoe kan ik een nieuwe versie van mijn kwartierstaat in Genealogie-online plaatsen opgelost



Profiel afbeelding

Beste medewerker van de helpdesk,

een paar jaar geleden heb ik vanuit Altfaer een Gedcom gemaakt en deze geupload naar Genealogie-online. Kort daarna werkte Altfaer niet meer, en ook met deskundige hulp heb ik dit niet meer werkend gekregen. Ik ben toen overgestapt naar Gensdatapro. Het importeren van dit Gedcom-bestand verliep niet goed. Daarom ben ik opnieuw begonnen met intikken van alles wat ik heb. Plus alle aanvullingen en correcties die ik ondertussen ook al weer verzameld heb. Dat gaat toch maar gewoon door. Ook met hulp van forum-leden!

Dit is nu gereed. Nu kent Gensdata een functie om een nieuwe stamboom direct te uploaden naar Genealogie-online. Voor zover ik het nu begrijp, moet ik dan wel eerst de oude verwijderen. Dan kan ik opnieuw beginnen met de upload.

Mijn vraag is nu: hoe kan ik de oude versie verwijderen van Genealogie-online?

Alvast dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Flora van Meggelen

 

PS: een paar dagen geleden heb ik dit ook al geprobeerd te plaatsen, maar dat lukte op de een of andere manier niet. Dus vandaar nu nog een poging. Mocht die andere wel bij u aangekomen zijn, dan mijn excuses voor nogmaals dezelfde vraag.

Flora van Meggelen - 12 mei 2021 - 17:27

Log in op Genealogieonline, in het beheerscherm vind je o.a.Publicatie Verwijderen. Zou ik niet doen trouwens, misschien moet je daarna Tweede Wereldoorlog slachtoffers opnieuw markeren bijv. Ik ken rechtstreeks publiceren vanuit Gensdata niet, zou sowieso n  liever n GEDCOM uploaden naar Genealogieonline, daar is de meeste ervaring mee als je hulp nodig hebt😉

Pauline Berens EBBI - 16 mei 2021 - 19:50

Hoi Flora, is je probleem inmiddels opgelost? Zoja, wil je dan a.j.b. dit item als "Opgelost" markeren? Dan kan de aandacht van dit forum zich weer richten op nieuwe vragen/problemen.

Pauline Berens EBBI - 6 aug 2021 - 15:13

Beste Paulien,

jouw reactie van 12 mei heb ik gemist. Ik ontving nu je reactie van 6 augustus. Ondertussen heb ik m'n arm gebroken met alle problemen van dien, dus hier geen aandacht aan besteed. Nu ik jouw reactie kreeg, wil ik het wel weer oppakken.

Mijn probleem is nog niet opgelost. Ik heb nu jouw aanwijzing van 12 mei geprobeerd, ik vind wel mijn publicatie terug maar het beheerscherm kan ik niet vinden. Kan je me een aanwijzing geven waar ik dat kan vinden?

Ik heb overigens geen aanvullingen die niet met de nieuwe versie zouden meegaan, dus ik denk dat ik de publicatie wel kan verwijderen. Dan gaan ook de fouten die daar nog in zitten weg. In de nieuwe versie heb ik heel veel aanvullingen die verder naar het verleden liggen; en dat is wel interessant.

Met vriendelijk groet,

Flora van Meggelen

Flora van Meggelen - 8 aug 2021 - 22:59


nou ja, nu wel opeens het beheerscherm gevonden! En daar staat inderdaad de mogelijkheid om te verwijderen. Heb ik nu gedaan. Komende week zal ik de upload proberen van de nieuwe versie.

Dus nu wel opgelost!

Flora van Meggelen - 8 aug 2021 - 23:04







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu