stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Open Archieven: gezinskaarten 's Gravenhage niet langer beschikbaar


Profiel afbeelding

Betreft Open Archieven (via Edge browser)

het Haags Gemeentearchief heeft een project update gedaan op hun website, waarbij alle gezinskaarten zijn herzien. Vanaf nu zijn de gegevens van alle personen op de kaart geïndexeerd, maar de prijs daarvoor is dat alle scans van kaarten met personen geboren <100 jaar geleden zijn geblokkeerd.

Als gevolg van deze update zijn alle links op Open Archieven naar gezinskaarten in 's-Gravenhage gebroken met de foutmelding:

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

het is dus tijd voor een nieuwe data sync met het Haags Gemeentearchief

Peter B - 9 jun 2021 — 16:05

Dank, we gaan er naar kijken!

Yolanda Lippens - 9 jun 2021 — 16:33


@Peter,

Het klopt dat het Haags gemeentearchief het bevolkingsregister opnieuw heeft geïndexeerd. Helaas is hierbij de koppeling tussen de oude kaarten en de nieuwe kaarten verdwenen. Als een oude kaart wordt opgevraagd kan ik helaas dus niet verwijzen naar de nieuwe kaart.

Ik heb van het Haags gemeentearchief een seintje gehad dat afgelopen weekend de data voor hergebruik beschikbaar is gekomen. Dus die "druppelt" deze week binnen op Open Archieven.

Bob Coret - 10 jun 2021 — 15:36Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu