stamboomforum

Forum logoHelpdesk » wijzigingen aanbrengen


Profiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Edge browser)

Stamboom Wijburg-Roekelen-Schreuders-IJtsma

Let op: U bent nu ingelogd als auteur van de publicatie, dit betekent dat u ook de afgeschermde personen ziet! Als u uitlogt, dan ziet u de publicatie zoals bezoekers deze ook zien, wat bij personen waarvan niet kan worden vastgesteld dat ze overleden de melding 'Geen toegang' betekent. Als auteur kunt u er voor kiezen om wel toegang tot deze pagina's te bieden aan door u aangewezen familieleden, kennissen en vrienden door een toegangspoort in te stellen.

 

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

De publicatie Stamboom Wijburg-Roekelen-Schreuders-IJtsma is samengesteld door Ronald Wijburg (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 871 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 326 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.

Ik kan nergens bij en niets wijzigen. Hoe kan dat?

Ik heb een plusabonnement

Ronald Wijburg - 20 aug 2021 — 18:47

Everardus Rollema - 20 aug 2021 — 20:48

Hallo Ronald, een nieuwe GEDCOM uploaden is kennelijk nog niet gelukt, aangezien je statistiekenpagina vemeldt: 

"Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 24 maart 2014."

Is het wel duidelijk dat je 'n GEDCOM moet uploaden om je publicatie te updaten? Of verwacht je misschien dat je op GenealogieOnline data van personen en relaties kunt wijzigen?

Pauline Berens EBBI - 25 aug 2021 — 13:30

Ik snap wat de bedoeling is hoor. Maar ik heb lange tijd niets gedaan met de stamboom. Ik kreeg wel een paar verzoeken om aandacht, maar het was voor mij te lang geleden. één verzoek was interessant, zodat ik maar weer eens aan de slag ben gegaan, vergetend dat dit geen stamboomprogramma is. Ik had ook geen gedcoms meer. Ik heb dus eerst de gedcom van hier gedownload. Daar ga ik wederom met behulp van Familytreebuilder wat verbeteringen in aanbrengen, en daarna weer uploaden. Dank in ieder geval voor de adviezen.

Ronald Wijburg - 31 aug 2021 — 19:37


Graag gedaan. Als je vindt dat je probleem hiermee voldoende opgelost is wil je dan a.j.b. als Opgelost markeren?

Pauline Berens Rutenbrock - 31 aug 2021 — 21:44Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu