stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Correcties moderator [opgelost]


Profiel afbeelding

Betreft Stamboom Forum (via Edge browser) op adres n.v.t.

Geachte mijnheer / mevrouw,

Ik heb recent 2 vragen gesteld over het voorgeslacht van Antoine de Brie. Deze zijn o.a. aangepast, ingekort en in een ander volgorde omschreven door een van Uw moderators. Echter weet ik niet waarom dat gecorrigeerd is. Kunt U mij mededelen wat aan mijn vragen niet juist is.

Bij voorbaat dank voor Uw reactie.

Vriendelijke groeten,

Ad van Dalen

-----------

Forumlid Bart heeft dit goed verwoord.

Alleen de titel is aangepast en niet het bericht.

Zie topic:
Antoine de Brie * Eve, Frankrijk circa 1635 tr. Den Haag ca. 1675 met Sophia van Breghem » Onderzoek in Nederland » Stamboom Forum


Groet: Moderator F.

Ad van Dalen - 10 okt 2021 — 12:36 (laatst bijgewerkt 11 okt 2021 — 10:33 door moderator)

Dag Ad,

Bij één van jouw vragen heeft een moderator het volgende geschreven, en dat spreekt verder voor zich lijkt mij:

"Titel is aangepast door moderator F. met plaats en jaartal van geboorte, graag een volgende keer hier rekening mee houden."

Eén van de richtlijnen voor gebruik van dit forum is: "Geef in de titel duidelijk aan waarover uw bericht gaat. "

De moderator heeft de titel van jouw bericht veranderd van: "Voorgeslacht Antoine de Brie." in "Voorgeslacht Antoine de Brie tr. medio 1687/7 Sopia Bergen/Berghen begraven Den Haag 1726.", zodat aan de titel van het bericht al duidelijk is dat Antoine in den Haag leefde, eind 17e begin 18e eeuw. Als er alleen 'Voorgeslacht Antoine de Brie' staat, dan laat dat nog veel te 'raden' over, het zou ook kunnen gaan over een Antoine de Brie die in de 20e eeuw in Friesland leefde bijvoorbeeld. Op die manier is het onderwerp van de vraag gelijk duidelijk afgebakend.

-Bart- - 10 okt 2021 — 17:01


Beste Bart,

Bedankt voor Uw reactie. Ik begrijp nu wat er bedoeld wordt. Ik heb in de aankondiging bij  "titel" gelezen en begrepen als de aankondiging van een boek om vervolgens de gehele vraag in de toelichting te plaatsen.

Vr.gr,

Ad van Dalen

Ad van Dalen - 11 okt 2021 — 12:08Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu