stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Aanmaken startpunt Stamreeks vaderlijn *2 en dito moederlijn werkt niet. opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Chrome browser) op adres https://www.genealogieonline.nl/genealogie-renssen/

Het aanmaken van een startpunt Stamreeks vaderlijn *2 en dito moederlijn werkt niet. Dit doet zich voor bij al mijn publicaties.

Er wordt wel een startpunt aangemaakt, zie voorbeeld. De knop ‘publicatie bijwerken’ verschijnt niet en het startpunt is in de publicatie niet aanklikbaar.

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Kan dit opgelost worden?

Rianne Renssen - 12 dec 2021 - 13:44 (laatst bijgewerkt 12 dec 2021 — 13:45 door auteur)

Hallo Rianne, ik zie dat je 6 publicaties hebt op GO, waarvan 1 zonder toegangspoort. Klopt het wel dat je in publicatie Stamboom Van Gijzen ook geen startpunt "Stamreeks vaderlijn *2" kunt toevoegen? In mijn publicatie zonder toegangspoort ontbreekt die startpuntoptie namelijk ook, zie schermafdruk. Dus ik vraag me af of je probleem alleen speelt bij publicaties met 'n toegangspoort?

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Pauline Berens EBBI - 12 dec 2021 - 19:29

Hallo Pauline, 

De startpuntoptie ontbreekt bij geen van mijn 6 publicaties. De optie is er wel, maar het gaat mis bij het aanmaken. Wel of geen toegangspoort maakt geen verschil, heb ik allemaal uitgeprobeerd.

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Rianne Renssen - 12 dec 2021 - 19:58

Hallo Rianne,

Bedankt voor je toelichting. Ik kan je probleem niet reproduceren. Misschien is die startpuntieoptie Stamreeks "2 alleen beschikbaar bij n Plus abonnement.

Pauline Berens EBBI - 12 dec 2021 - 21:05

We gaan er naar kijken. 

Yolanda Lippens - 18 dec 2021 - 11:47

Bij de stamreeksen werd inderdaad de knop "publicatie verversen" ten onrechte niet getoond. Het startpunt werd wel gedefinieerd maar voor het maken van de bijbehorende rapportage moet de publicatie ververst worden (het bestaande GEDCOM bestand wordt dan opnieuw verwerkt). De knop wordt nu na het definiëren van een stamreeks (net als kwartierstaat en stamboom) wél getoond.

 

De stamreeks (in vaderlijke lijn) is nu overigens aangemaakt: https://www.genealogieonline.nl/genealogie-renssen/stamreeks-vaderlijn/I1019570326/ 

Bob Coret - 30 dec 2021 - 13:32


Dank voor het oplossen!

Rianne Renssen - 30 dec 2021 - 15:16







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu