stamboomforum

Forum logoHelpdesk » 2 Broken links in overzicht Tweede Wereldoorlogslachtoffers opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Chrome browser) op adres https://www.genealogieonline.nl/the-dutch-connection/wo2slachtoffers.php

Maar liefst 2 van de 10 Tweede Wereldoorlogslachtoffers leveren 'n gebroken link op. Bijv. "File not found." op

https://www.genealogieonline.nl/the-dutch-connection/I48693.php#wo2slachtoffer

Kan er a.j.b. 'n controle worden ingesteld of het betreffende id wel deel uitmaakt van de laatst geuploade GEDCOM? Als het id niet voorkomt in de GEDCOM dan stel ik voor de naam niet op te nemen in de lijst Tweede Wereldoorlogslachtoffers.

Pauline Berens EBBI - 23 dec 2021 - 10:13

Pauline,

Kan het zijn dat je naar een door de browser gecachde versie van https://www.genealogieonline.nl/the-dutch-connection/wo2slachtoffers.php keek? Als ik deze pagina nu bekijk dan zie ik geen persoon met het ID I48693 voorkomen.

Bij het aanmaken van een publicatie wordt er gecontroleerd of de (ID's van de) oorlogsslachtoffers nog voorkomen in het GEDCOM bestand, zo niet dan worden deze verwijderd.

Bob Coret - 23 jan 2022 - 15:41


Zou kunnen, niet meer te reproduceren. Bedankt voor je reactie. Dezelfde persoon komt wel in 'n andere publicatie voor als WOII slachtoffer.

https://www.genealogieonline.nl/ofb-barger-compascuum/wo2slachtoffers.php

Pauline Berens EBBI - 23 jan 2022 - 16:11







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu