stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Email en vriendenkring. Hoe maak ik deze persoon onderdeel van mijn "vriendenkring" ? opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Safari browser)

Beste .......

Via de mail krijg de vraag dat iemand tot mijn vriendenkring wil behoren. Echter waar kan ik deze persoon opzoeken? Hoe maak ik deze persoon onderdeel van mijn "vriendenkring" eerst ben ik wel even benieuwd wat voor connectie er is tussen beide stambomen.

-------

Titel aangepast door moderator F.

Schade - 14 jan 2022 - 11:26 (laatst bijgewerkt 14 jan 2022 — 12:42 door moderator)

Hallo Gerard, op https://www.genealogieonline.nl/ kun je via Zoeken, Zoek Publicaties op Titel en Auteur andere genealogen vinden. Zoeken op Schade levert 1 publicatie en persoon op. Neem aan dat jij Gerard Schade bent. Zo kun je dus de publicatie van willekeurige leden vinden. De jouwe heet kennelijk "Stamboom familie Schade".

Op https://www.stamboomforum.nl/ kun je Zoeken, Zoek Leden in het Ledenregister kiezen. 5 hits op Schade. Ik kies Schade, tab Vriendenkring. Ik lees "Er is nog niemand toegevoegd aan de vriendenkring". Oeps, vervolgens probeerde ik contact met je op te nemen, maar dat mag niet want ik moet nog "de familienamen die u (onder)zoekt opgegeven". Klopt, die namen heb ik verwijderd ooit. Dan ff anders proberen: ga op Stamboomforum via je beheermenu "Mijn Profiel" rechtsboven naar Mijn Vriendenkring, onder Zoek een Stamboom Forum lid op vul je 'n naam in, klik op de knop Stel Vriendverzoek Op. Ik kies daar Gerard Schade, maar automatisch wordt ook 'n Gerard Schade2 getoond, je hebt misschien 2 accounts? In het volgscherm klik je op Stuur Vriendverzoek. Dat heb ik gedaan. Als 't goed is krijg je 'n mail en kun je daarop reageren. En dan ben je m'n "vriend" op Stamboomforum:-) 

Inmiddels 'n mail ontvangen met 'n knop Breid uw Vriendenkring Uit en de tekst "Via de Vriendenkring pagina binnen uw profiel kunt u vriend verzoek accepteren (en verwijderen), ook kunt u zelf vriend verzoeken versturen!". Klikken op de knop Breid uw Vriendenkring Uit brengt me in tab Vriendenkring van m'n  profiel, met rechtonder Ontvangen Vriendverzoeken en daaronder Verzonden Vriendverzoeken. De spatie in "vriend verzoeken" kan weg:-) Zoals je ziet wacht ik op bevestiging of verwijdering van m'n vriendverzoek. Je kunt hier ook meer info over de potentiele vriend vinden.

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Pauline Berens EBBI - 15 jan 2022 - 11:58 (laatst bijgewerkt 15 jan 2022 — 12:28 door auteur)


Is uw vraag opgelost? 
Zo ja, wilt u dan klikken op de button 'Markeer als opgelost' onderaan uw vraag?

Yolanda Lippens - 2 mar 2022 - 14:47







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu