stamboomforum

Forum logoHelpdesk » 5000 afbeeldingen kado gekregen.... opgelostProfiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Chrome browser) op adres https://www.genealogieonline.nl/mijn/beheer/afbeeldingen/beheer.php

Ik heb 150 afbeeldingen geuploaden en ik krijg toch het volgende bericht:

Er zijn 5.200 afbeeldingen ge-upload binnen deze publicatie . Ga met de muis over de bestandsnaam om een kleine weergave van de afbeelding te tonen. Klik op het vuilnisbak ikoontjes om de afbeelding te verwijderen. Een ikoontje van een persoon geeft aan dat de foto is gekoppeld aan de persoon (klik om naar de persoonspagina te gaan). Als er geen persoon ikoontje staat, betekent dit dat de bestandsnaam niet voorkomt in het GEDCOM bestand. Oftewel, in uw stamboomprogramma heeft u de afbeelding niet aan een persoon gekoppeld.

Ik heb inmiddels 200 afbeeldingen verwijderd, maar dat is echt monniken-werk om ze alle 5000 te verwijderen.

De afbeeldingen zijn niet gekoppeld en hebben een omschrijving die beginnen met e_x_t_., 

Ik heb geen idee waar ze vandaan komen, het zal fijn zijn wanneer ik met een druk op de knop de niet gekoppelde afbeeldingen kan verwijderen.

 

Met vriendelijke groet Giri

Giri Rikkers - 11 aug 2022 - 20:02

De Helpdesk is nu met vakantie, maar eind augustus pakken we uw vraag op. 

Yolanda Lippens - 15 aug 2022 - 09:44

Meneer Rikkers,

Bestandsnamen beginnen met "e_x_t_" duiden om externe afbeeldingen/afbeeldingen met een internetadres. Ik zie dit veel voorkomen bij GEDCOM bestanden van MyHeritage die ook online afbeeldingen aanbiedt. Op dit moment zie geen internetadressen van afbeeldingen in uw GEDCOM. Ook zijn alle e_x_t_ bestanden weg, dus lijkt het nu opgelost?

Bob Coret - 5 okt 2022 - 13:24


Hallo Bob,

Ik had met monniken ijver de 5200 afbeeldingen een voor een met handje verwijderd.

Dank voor jou betrokkenheid.

Giri Rikkers - 5 okt 2022 - 14:26De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu