stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Oorlogsgravenstichting checken bij WOII slachtoffers markeren gaat foutProfiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Chrome browser) op adres https://oorlogsgravenstichting.nl/personen/127383/genealogieonline

Zojuist 2 personen gemarkeerd als oorlogslachtoffer, bij de derde gaat 't fout. D.w.z.  de knop Bekijk Pagina met de link naar de Oorlogsgravenstichting levert op:

Pagina niet gevonden
Helaas is de pagina die u wilt bezoeken niet gevonden.

https://www.genealogieonline.nl/mijn/beheer/wo2slachtoffers/bewerk.php?indi=I23716

Ik vul bij "Klopt dit?" Nee in, anders kan ik niet verder, dat de betreffende Georg Rink voorkomt op de Erelijst van Gevallenen lijkt me ook  wel voldoende.

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Ook op https://oorlogsgravenstichting.nl/personen/85727/genealogieonline

gaat 't fout bij Mendel Kropveld, weer naar de Oorlogsgravenstichting.

Idem https://oorlogsgravenstichting.nl/personen/85674/genealogieonline Abraham Kropveld. 

Pauline Berens EBBI - 17 sep 2022 - 18:16 (laatst bijgewerkt 17 sep 2022 — 18:29 door auteur)

Als je vervolgens op de website Oorlogsgravenstichting gaat zoeken naar de betreffende persoon (via ZOEKEN in de menubalk), blijkt deze er gewoon nog in te staan. Kennelijk is er bij de vernieuwing van de website Oorlogsgravenstichting iets gewijzigd aan een aantal links.

Uitermate vervelend; ik heb in mijn publicatie Henglias 650 oorlogsslachtoffers en hoop al tijden dat dit op een of andere manier weer in orde komt.

Jan Verkade - gisteren - 17:08

De oorlogsgravenstichting meldt:

"Website onderhoud

Zoals u wellicht heeft gemerkt, is onze website veranderd.

Deze is opnieuw gemaakt op een ander CMS platform en daar komen altijd wat problemen uit naar voren. Daar wordt nu hard aan gewerkt en verwachten deze op korte termijn te hebben opgelost.

Zo zijn nog niet alle bijdrages  teruggeplaatst, dit gebeurt in etappes, met name ’s nachts. Mist u nog een bijdrage, dan kunt u dit doorgeven, wij zullen u dan informeren wanneer deze is teruggeplaatst.

Onze excuses voor het eventuele ongemak."

sprangers - gisteren - 17:33


Zoeken op oorlogsgravenstichting.nl levert op https://oorlogsgravenstichting.nl/personen/85727/mendel-kropveld 

Het beheerscherm van GO verwacht dat werkt https://oorlogsgravenstichting.nl/personen/85727/genealogieonline levert op Pagina niet gevonden

https://oorlogsgravenstichting.nl/personen/85727/ levert ook op Pagina niet gevonden. Het nummer is dus wel gelijk gebleven, maar de naam toegevoegd aan de URL lijkt inmiddels verplicht. Zojuist oorlogsgravenstichting.nl gecontact om te achterhalen wat GO moet doen om de links weer werkend te krijgen. En grevraagd of ze misshcien zelfs iets kunnen doen om te zorgen dat dellinks in ons beheerscherm weer werken. De naam toevoegen aan de URL vanuit GO zal in veel gevallen fout gaan, 'n nummer is zoveel betrouwbaarder dan 'n naam.

Pauline Berens EBBI - gisteren - 17:46 (laatst bijgewerkt gisteren — 17:49 door auteur)Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu