stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Weergave bij VerwantschapProfiel afbeelding
Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Ik zie bij het door mij ingestelde startpunt van Willem Pama een toelichtende tekst over Verwantschap, zie bovenstaande afbeelding.

Daar staat links: Siska vervolgens haar vader Wietse en als laatste de betreffende Willem. Zowel Siska als ook haar vader Wietse zijn nog in leven zijnde personen die verder ook niet worden aangegeven, ook niet in het de grafische overzicht (hoort ook niet) maar wel hier.

Heb ik op een of andere wijze een foutieve instelling gemaakt ? Of misschien een foutje !?

Vriendelijke groet,

Arnold Batavier

Arnold Batavier - 22 okt 2022 - 17:25

Meneer Batavier,

Er is een verschil in wat u als ingelogde auteur ziet en wat bezoekers van uw website zien. Op pagina's van levende personen staat boven aan de pagina:

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Voorheen kon je deze boodschap wegklikken, maar die mogelijkheid heb ik net verwijderd omdat ik merk dat te veel auteurs vragen hebben over de pagina's met informatie over levenden.

Om uw publicatie te bekijken "als bezoeker" kunt u het beste een Incognito tabblad in uw browser starten (of uitloggen op Genealogie Online) en dan naar uw publicatie op Genealogie Online gaan.

Bob Coret - 23 okt 2022 - 15:44

Ik bedoelde juist dat ik als "bezoeker" wel die informatie te zien krijg:

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Arnold Batavier - 25 okt 2022 - 13:26

Het middel is erger dan de kwaal, zie mijn bericht van 26 oktober. Als het persé moet, laat dan desnoods de roze balk uitsluitend in beeld komen op pagina's met in leven zijnde personen.

Jan Verkade - 27 okt 2022 - 19:57

Eens, de "roze balk" moet alleen getoond worden op pagina's die je ziet omdat je bent ingelogd als eigenaar en het om gegevens gaat van mogelijk in leven zijnde personen. Dit is nu zo ingesteld.

Zie ook https://www.stamboomforum.nl/subfora/4/2/85974 

Bob Coret - 3 nov 2022 - 15:15


Beste Jan, is je probleem/vraag hiermee opgelost? 

Yolanda Lippens - 25 nov 2022 - 13:20Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu