stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Favorieten weg na wijzigen emailadresProfiel afbeelding

Betreft Open Archieven (via Chrome browser) op adres Openarchieven.nl

Goedenavond,

Ik heb van de week mijn emailadres verandert.

Alles werkt zoals het hoort, behalve dat ik mijn favoriete akten niet meer kan terug zien. Ik had er erg veel opgeslagen en dmv labels getagged. Alle akten die ik ooit in mijn stamboomprogramma had verwerkt had ik gelabeld met o.a. ; "verwerkt in Centurial" ,  "directe voorouder" en diverse familienamen.
Dit is echter allemaal weg sinds ik het emailadres heb gewijzigd. Is dit op de een of andere manier nog weer terug te krijgen?

mvg Eveline Folkers

Eveline Folkers-Dijkstra - 9 nov 2022 - 20:08

We gaan er naar kijken, volgende week is het weer Helpdeskdag.

Yolanda Lippens - 14 nov 2022 - 10:32


Mevrouw Folkers,

Ik kan niet verklaren hoe de favorieten en tags zijn verdwenen. Binnen Open Archieven (en Stamboom Forum en Genealogie Online) krijgt elke gebruiker een intern nummer en hieraan "hangen" gegevens als het e-mail adres, favorieten, publicaties, enz. Het wijzigen van een e-mail adres kan niet een verwijdering van de favorieten tot gevolg hebben. En toch zie ik aan uw gebruikersnummer inderdaad geen favorieten en tags meer gekoppeld. Het backuppen van gegevens van deze categorie gegevens is beperkt tot 4 weken terug en daar vind ik ze helaas ook niet (wat impliceert dat ze voor die tijd al op een of andere wijze zijn verwijderd).

Bob Coret - gisteren - 14:55Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu