stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Overzicht publicatieverwerking: 1 publicatienaam ontbreekt en voorstel opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Chrome browser) op adres https://www.genealogieonline.nl/mijn/queue.php

1) In het overzicht komt voor: "16:04:26 » - verwerkingstijd in seconden: 56", dus publicatienaam ontbreekt, zie schermafdruk. Wat is daar aan de hand?

2) Kan bij Publicaties die Onlangs zijn Verwerkt ook het aantal personen en afbeeldingen getoond worden? Daarmee wordt het overzicht informatiever. 

3) Als het aantal seconden boven 1 minuut is kan dan het aantal minuten met vermelding van de eenheid minuten getoond worden? Dan hoeven we niet zelf om te rekenen:-)

4) En als het niet teveel gevraagd is graag 'n langere lijst, bijv. van de afgelopen 3 dagen, i.p.v. de laatste 25 publicaties. Het duurt even voordat mensen in de gaten hebben dat 'n publicatie niet ververst is terwijl ze dat wel verwachten.

5) Wat zijn  de regels voor het verwerken, gewoon wie eerst komt eerst maalt onafhankelijk van de grootte? 

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Pauline Berens EBBI - 29 nov 2022 - 17:30

Gezien!

Yolanda Lippens - 2 dec 2022 - 15:07


> 1) In het overzicht komt voor: "16:04:26 » - verwerkingstijd in seconden: 56", dus publicatienaam ontbreekt, zie schermafdruk. Wat is daar aan de hand?

Dit ging om publicaties zonder een NLse titel, maar een ENse, DEse of FRse titel. Wordt nu wel goed weergegeven.

> 2) Kan bij Publicaties die Onlangs zijn Verwerkt ook het aantal personen en afbeeldingen getoond worden? Daarmee wordt het overzicht informatiever. 

Staan er nu ook (wordt wel een druk overzicht zo, daarom had ik ze uit gezet)

> 3) Als het aantal seconden boven 1 minuut is kan dan het aantal minuten met vermelding van de eenheid minuten getoond worden? Dan hoeven we niet zelf om te rekenen:-)

OK

> 4) En als het niet teveel gevraagd is graag 'n langere lijst, bijv. van de afgelopen 3 dagen, i.p.v. de laatste 25 publicaties. Het duurt even voordat mensen in de gaten hebben dat 'n publicatie niet ververst is terwijl ze dat wel verwachten.

Kan, wordt het overzicht wel een stuk langer... (toon nu ook de datum, want alleen tijd is niet meer genoeg als het 3 dagen betreft).

> 5) Wat zijn  de regels voor het verwerken, gewoon wie eerst komt eerst maalt onafhankelijk van de grootte? 

Op volgorde van binnenkomst van het verzoek.

 

https://www.genealogieonline.nl/mijn/queue.php 

Bob Coret - 9 dec 2022 - 16:48







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu