stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Eenvoudige vraag: Actualiseren van stamboom gegevensProfiel afbeelding

Beste genealogie-vrienden, hier is een eenvoudige vraag van een beginner. Hoe kan ik de door mij middels een GEDCOM bestand opgeladen familie-stamboom online in GenealogieOnline actualiseren? Kan ik dat op de stamboomwebsite zelf doen? Of moet ik de nieuwe gegevens in mijn eigen offline stamboom invoeren en daarna de geüpdatete stamboom middels een nieuw GEDCOM bestand weer op GenealogieOnline opladen? Ik dank jullie hartelijk voor het antwoord!

Maarten Kappelle - 20 jan 2024 - 14:56

Zoek helpteksten » Kan ik mijn gegevens op Genealogie Online ook bewerken? :

Genealogie Online is puur een publicatie platform! U levert u gegevens aan in GEDCOM formaat en deze worden dan op Genealogie Online gepubliceerd. Er zijn vele goede (offline) stamboomprogramma's die veel beter zijn uitgerust voor het bewerken van genealogische gegevens dan enige online variant. Als het programma de gegevens kan exporteren naar GEDCOM dan kunt u uw gegevens plaatsen op deze website! Dus als u uw stamboomgegevens in uw stamboomprogramma heeft bijgewerkt dan kunt u via https://www.genealogieonline.nl/mijn/ het bijgewerkte bestand aanleveren.

Willem H. - 20 jan 2024 - 15:09


Dag Maarten, is je vraag hiermee afdoende beantwoord? Zoja, wil je dan je probleem als Opgelost markeren a.j.b.?

Pauline Berens BC - 31 jan 2024 - 11:18Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu