stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Verfijnen zoekopdracht op plaats werkt niet altijd goedProfiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Firefox browser) op adres https://www.genealogieonline.nl/zoeken/?publication=0&exclude=0&q=berrelkamp&pa=&pn=&vn=Jan&ta=15&gv=&gt=&ov=&ot=&oc=&gn=&vv=


Als ik personen zoek op naam, zoals in dit geval Jan Berrelkamp, de vader van een verre neef, krijg ik rechts op mijn scherm een lijst van plaatsen, waarmee ik mijn zoekopdracht verder kan verfijnen. En in dit geval staan in die lijst een aantal min of meer overlappende regels, zoals Bellingwolde, en Bellingwolde, Groningen, Netherlands.

Als ik op Bellingwolde klik, werkt die verfijning ook, en blijven er nog maar 8 personen over, wat heel handig is. Maar als ik op Bellingwolde, Groningen, Netherlands klik, krijg ik de melding dat de zoekopdracht geen resultaten oplevert. En die verfijning werkt dus niet.

Ik zie overigens ook nog meer regels met Bellingwolde, waaronder een met Bellingwolde Groningen Netherlands, zonder komma's, en een met Bellingwolde, Groningen, Nederland. En deze geven allemaal andere resultaten.

Is hier iets aan te doen?

Enno Borgsteede - 7 jun 2024 - 15:37Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu