stamboomforum

Forum logoHelpdesk » "file not found" in genealogie onlineProfiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Chrome browser)

Als ik op de link klik van weergegeven personen krijg ik in erg veel gevallen de melding "file not found". Is er iets mis?

Frans van der Velde - 11 jun 2024 - 19:33

Heb je een voorbeeld, van een persoon met zo'n link? Dan kan ik kijken of ik dat ook bij mijn eigen publicatie heb.

Enno Borgsteede - 13 jun 2024 - 15:06

Frans van der Velde - 14 jun 2024 - 15:12

OK, dank je. Ik kan het niet voor je oplossen, maar ik zie wel iets raars, namelijk dat in elke link drie X-en staan, voor de I. Die weghalen helpt alleen niet, en ik zie bij die ene publicatie geen enkele werkende link. Zie jij dat ook?

Bij mijn eigen achternaam werken de links wel, zowel bij mijn eigen publicatie als die van anderen. Zie jij ook dat andere publicaties wel goed zijn, voor zover je die hebt bekeken?

Ik krijg nu het idee dat deze ene publicatie qua links helemaal stuk is.

Enno Borgsteede - 14 jun 2024 - 17:34

Ik zie ook 3 X-en staan. Op de volgende pagina werken wel bijna alle links, behalve een enkele die ook 3 x-en heeft. Het valt mij op dat het dan gaat om "stamboom-van-der-lubbe-amsterdam/xxx". Zouden de gegevens van deze stamboom verwijderd zijn? 

Groet Frans.

Frans van der Velde - 14 jun 2024 - 19:06


Als ik een rare link zie, zoals in dit geval met die X-en, haal ik die X-en vaak weg, omdat ik eraan gewend ben dat de link naar een persoon met een I begint, die door cijfers gevolgd wordt, zoals de meeste programma's die in een GEDCOM-bestand zetten. En omdat dat in dit geval niet werkte, heb ik de link nog verder ingekort, en dan kom ik met

https://www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-lubbe-amsterdam/

nog wel bij de startpagina van de publicatie. Ik kan via die pagina ook door de namen bladeren, maar van de links naar personen werkt er geen een.

Wat dit precies betekent kan ik niet zeggen, maar het zou kunnen dat er iets mis is gegaan bij de publicatie, of bij het verwijderen, en de enige die dat echt kan uitvissen is denk ik Bob zelf.

Je hebt via de startpagina misschien wel de mogelijkheid om in contact te komen met de maakster, maar ik heb geen idee of ze nog actief is.

Enno Borgsteede - 14 jun 2024 - 23:24Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu