stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Zojuist afgesloten AbbonementenProfiel afbeelding

Betreft Open Archieven (via Chrome browser) op adres Open archieven


Hallo ik heb 5 verschillende abbonnemeten vrij recent afgesloten, stamboom Forum, open archieven, genealogie online maar 5 in 1.

Hierop is een betaling verricht van ruim 150 euro.

Wat gaan we hier aan doen meneer Bob Coret.

Ik heb prive mails gestuurd, ik heb in de sites geprobeerd antwoorden te krijgen, en zelfs de helpdesk weet U niet te bereiken ik zie al berichten die terug gaan tot minimaal Februari 2024 met dezelfde soort vragen, hoe zit het nu, ook voor alle andere mensen.

U levert duidelijk niet wat U heeft beloofd, en mensen betalen ook voor advies en ondersteuning maar aan de Helpdesk zitten nog enkele mensen die vrijwillig leden aan geven, dat U Bob Coret niet reageert op zelfs vrijwillige medewerkers, dat is heel erg.

En dan de leden die niets ontvangen, van de informatie en of helpdesk en daar veel geld voor betalen.

Ik zou het maar eens gaan oplossen voor al deze leden en ook vrijwilligers.

 

Uiteraard ziet U op zeker wat er hier gebeurt, en in mijn geval accepteerd U wel de gelden voor diensten en beloften die U bij vele mensen doet.

Ik in ieder geval stel U meneer Bob Coret in gebreke:

Voor niet geleverde diensten en niet actieve/geleverde abonnementen, maar ook het niet reageren op al deze leden die overduidelijk ook met dezelfde problemen kampen dan ik zelf.

 

30 Juni 2024: 

Ingebreke stelling!!!

Ik stel U Bob Coret aansprakelijk voor de betaalde kosten van mijn zojuist aangeschafte 5 in 1 abbonnement t.w.v. ruim 150 euro.

Maar uiteraard stel ik U ook verantwoordelijk voor de wettelijke rentes, en incassokosten, en alle kosten rechtens, die voortvloeien uit bovengenoemde verhaal.

 

Ik stel U nu in gebreke, en zal alles in werking stellen om ons gelijk hierin te halen.

Ik geef U thans 3 werkdagen om ons betaalde abonnement retour te sturen, zo niet Stuit ik de Datum op de dag dat er betaald is, en De Wettelijke termijn gaat lopen, zo ook de kosten die gemoeid zijn om dit bedrag te kunnen incasseren, en de alle kosten van rechtbank, Advokaat, Gerechtelijke Deurwaarder, en eventuele onafhankelijke experts.

 

Mvg, Gerrie Oudbier

Copy too: 

Deurwaarder, Advokaat.

Gerhardus Albertus (Gerrie) - 30 jun 2024 - 06:35Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu